Ekspert i "Luksusfælden": Det lyder jo som om, at du er ludoman

I aften skal eksperterne i \

I aften skal eksperterne i "Luksusfælden" forsøge at hjælpe 50-årige Linda fra Rødovre.

Foto. TV3

I aften vender "Luksusfælden" tilbage med en ny sæson, og her skal eksperterne Mette Reissmann og Kenneth Hansen forsøge at hjælpe 50-årige Linda fra Rødovre. 
 
Hun skylder nemlig 442.000 kroner væk. Penge som hun blandt andet har spillet op. 
 
Man kan på flere hjemmesider, få gratis bonuskoder til at spille for på diverse spillesider. Bonuskoder er koder, hvor man eksempelvis får 200 kroner at spille for gratis. Men Linda hun spiller på nettet i håb om, at hun kan vinde nogle flere penge, fortæller Lindas ekskæreste Jette til Kenneth Hansen, da hun forklarer, hvad det er for nogle økonomiske problemer, som Linda har. 
Og Linda forklarer da også, hvorfor det er, at hun spiller så mange penge op. 
 
- Jeg tror hele tiden på, at jeg har heldet med mig, for jeg har prøvet at vinde. Det er fuldstændig latterligt at gå ind og bruge sine sidste 700 kroner, fortæller Linda til Mette Reissmann, der meget hurtigt kommer med en konklusion.
 
- Det lyder jo som om, at du er ludoman, fortæller Mette Reissmann til Linda. 
 
Linda, der skylder penge til intet mindre end 22 kreditorer, fortæller også, hvordan hun har svært ved at holde sig væk fra de enarmede tyveknægte.
 
- Jeg kan ikke gå forbi en enarmet uden at putte en 20’er i. Og hvis jeg står og venter på bussen, og der er 20 minutter til, så er der lige en kiosk, og så går jeg over. Og så kan det godt være, at jeg ikke lige når den bus, så går der 20 minutter mere, og så har jeg brugt 200 kroner, fortæller Linda. 
 
Artiklen fortsætter efter videoen fra aftenens afsnit

Låner penge af datteren

En af de mange personer, som Linda har lånt penge af, er hendes datter. Hende skylder hun 25.500 kroner. Også de penge er blevet brugt på spil.
 
Der var nemlig en periode, hvor hun ikke kunne bruge sit dankort, da det var blevet lukket, men så lånte hun bare sin datters kort og spillede den vej. Men datteren er ikke den eneste, som Linda har lånt penge af, og det går udover familielivet. 
 
- Hun skylder sin søster, storebror, datter og moster penge. Det har gjort, at Linda blandt andet bliver væk fra fødselsdage og alt, der har med familie at gøre, fordi det gør for ondt, fortæller ekskæresten Jette om Linda. 
 
"Luksusfælden" har premiere på TV3 i aften klokken 20.00, og her kan du se, om Linda får held med at få styr på økonomien igen
 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close