Camilla og Nis efter "Luksusfælden": En drøm er gået i opfyldelse

(Foto: NENT Group)

Eksperterne kom for alvor på prøve, da de i aftenens udgave af ”Luksusfælden” forsøgte at overbevise 25-årige Camilla og hendes et år yngre kæreste Nis om, at 943 indkøbsture i REMA 1000 på blot et år, samt ture over grænsen for at shoppe sodavand og slik, ikke umiddelbart var en god idé.

Lynhurtigt måtte det unge par fra Tønder skille sig af med deres bil og straks begynde at lave madplan for at spare penge på både grænsehandel og indkøbsture.

Og uden at tøve tog både Camilla og Nis udfordringen op:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT Group

- Det har faktisk været ganske fint – jeg synes, det har været nemt. Jeg tror bare, at når man står i det og får det at vide, så tænker man, at det godt kan være svært. Men altså, vi har virkelig gerne ville det her, så derfor synes jeg ikke, det har været svært, forklarer Camilla til SE og HØR.

Hun fortæller videre, at hun og Nis nu kun besøger supermarkedet en gang hver anden uge, max kører over grænsen og handler én gang om måneden - og at de desuden benytter sig af måltidskasser.

- Det fungerer bare så fint, og det er billigere for os. Og det gør jo også, at vi ikke skal købe ind til aftensmad.

Artiklen fortsætter under billedet …

Camilla og Nis har brugt 16.000 kroner på slik og sodavand, når de er kørt over grænsen for at handle. Foto: NENT Group

I programmet lagde parret ikke skjul på, at de drømte om både hus, bryllup i udlandet og roadtrip. Og så var det vigtigt for særligt Camilla, at deres nu ni måneder gamle søn kunne få en barnedåb.

En drøm går i opfyldelse

Umiddelbart var der dog ikke noget, der tydede på, at Camilla og Nis kunne realisere deres drømme i nærmeste fremtid.

Men fordi de allerede nu, efter deres deltagelse i "Luksusfælden", har betalt en del af deres kreditorer ud, er det lykkes dem at sætte hak ved et af punkterne på den ellers dyre ønskeliste:

- Vi er faktisk flyttet i hus – et lejet hus, lyder det fra en glad Camilla.

- Det er med egen have, som vi ønskede os – og med et ekstra værelse, så Clay (parrets søn, red.) har sit eget.

Camilla tilføjer desuden, at parret har besluttet sig for, at de, hvis de beslutter sig for at blive gift, i første omgang smutter en tur på rådhuset og i stedet sparer op til en fest, der kan afholdes en gang i fremtiden.

Det kommer desuden næppe som en overraskelse, at parret ikke selv har råd til at smide penge efter en barnedåb for deres lille søn.

Og derfor var det da også tydeligt for aftenens ”Luksusfælden”-seere, at særligt Camilla blev ganske rørt over at modtage en gave fra eksperterne, der således gjorde det muligt at købe ind til netop en barnedåb.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det betød alverden for særligt Camilla, at parrets lille søn kunne få en barnedåb. Foto: NENT Group

Det har dog endnu ikke været muligt at afholde dåben grundet corona. Men parret er på nuværende tidspunkt godt gang i planlægningen.

Du kan se det nyeste afsnit af ”Luksusfælden” hver tirsdag klokken 20.00 på TV3 og på Viaplay.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close