"Luksusfælden"-deltager med kaotisk økonomi: Brugte 2500 kr. på kuffert med sten

Polske Bartosz drømmer om at arbejde som sportsmassør, men er økonomien til at være selvstændig?

Polske Bartosz drømmer om at arbejde som sportsmassør, men er økonomien til at være selvstændig?

Foto: TV3

- Det er det mest kaotiske, vi nogensinde har været med til, konstaterer den økonomiske ekspert Kenneth Hansen i denne aftens afsnit af "Luksusfælden". 

De hårde ord falder om Bartosz' økonomi, som selv programmets rutinerede eksperter har svært ved at finde hoved og hale i. 

Bartosz, der oprindeligt er fra Polen, bor i Avedøre og er de sidste seks år blevet truet med udsættelse fra sin lejlighed minimum seks gange, fordi han ikke betaler husleje.

Da Kenneth Hansen og Carsten Linnemann gennemgår hans økonomi, finder de ud af, at Bartosz er hele 35.000 kr. bagud med sin husleje. 

Og det er ikke de eneste bekymrende tal, de graver frem: Bartosz har hele 47 ubetalte regninger og en samlet gæld på 563.000 kr. 

Polakken, der arbejder deltid som buschauffør, har sat alt ind på at blive selvstændig sportsmassør og har brugt en formue på at starte sin forretning op. 

Han har blandt andet optaget en kviklån for at kunne købe en massagebriks, ligesom han har brugt 2500 kr. på en kuffert med sten, der skal bruges til hot stone-massage. 

Bartosz er overbevist om, at hans spirende forretning kan løbe rundt, men da de økonomiske eksperter gransker regnskaberne, viser det sig, at virkeligheden er en ganske anden, og de vil have Bartosz til at lukke sin forretning ned, da den udhuler hans økonomi. 

Spørgsmålet er, om Bartosz er villig til at følge eksperternes råd?

Se Bartosz' veninder Jelena og Anja fortælle om hans massageklinik i klippet herunder: 

"Luksusfælden" sendes i aften kl. 20 på TV3 og kan ses på Viaplay. 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close