Reality29. marts 2022

“Luksusfælden”-Jette trækker i land: Mere bil, mere sofa og ingen afbetaling til søsteren

En stor ændring i Jettes liv betyder, at hun dropper nogle af de beslutninger, hun ellers havde taget for at spare penge op i “Luksusfælden”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lf_stubbaek_3.jpg_6242ebd196d4d.jpg
 Foto: NENT

Lagermedarbejderen Jette vælger i aftenens afsnit af “Luksusfælden” at droppe afbetalingen af den gæld, hun har til søsteren, samt at skille sig af med sin elskede bil for at have råd til at spare sammen til et efterskoleophold til sin 13-årige søn.

Men da det kommer til stykket, vil sønnen alligevel ikke på efterskole, og derfor trækker Jette i land i forhold til de beslutninger, hun har taget for at spare penge og få mere styr på økonomien.

– Vi har snakket frem og tilbage, og han er blevet enig med sig selv om, at han ikke vil på efterskole. Så derfor har jeg besluttet at beholde min bil, siger Jette, der ellers godt ville kunne finde noget andet at bruge pengene til.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/lf_stubbaek_4.jpg_6242ebd56debb.jpg
 Foto: NENT

Denne øvelse gjorde ikke blivende indtryk på Jette. Foto: NENT

For eksempel at tilbagebetale de 35.000 kroner, hun har lånt af søsteren, Rikke.

– Mig og Rikke, vi har snakket om det, og vi er blevet enige om, at når der er luft i økonomien, så begynder jeg at afdrage. Hun har det sådan, at hun ikke har brug for de penge lige nu, forklarer Jette med søsteren ved sin side.

Men der er også sket noget andet hjemme hos Jette. Hun har igen fået en ny sofa. Formentlig den sjette i rækken inden for et halvt år, men som Jette selv siger:

– Jeg er stoppet med at tælle.

Selv om Jette ikke handler, som eksperterne råder hende til, vælge Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen dog alligevel at afslutte programmet med at give hende en gave.

Du kan se afsnittet på Viaplay nu.

Sponsoreret indhold