Reality8. marts 2022

“Luksusfælden”-eksperter til Betinna: Du er pisseligeglad

Gammel gæld hober sig op hos Bettinna fra “Luksusfælden”, fordi regningerne ikke bliver betalt. Eksperterne fra “Luksusfælden” er ikke just imponeret over hendes prioriteringer.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden-s28-pg_62272d5266ffb.jpg

Selv om “Luksusfælden” nu kører på 28. sæson, er der stadig danskere rundt omkring i landet, der ikke kan styre deres egen gæld og derfor må ringe efter eksperter for at få hjælp.

Det gælder også Bettina fra Nærum, der i denne uges afsnit har tilkaldt Kenneth Hansen og Sesilie Munk for at få hjælp til at komme af med en gæld, der bygget sig op over flere årtier, uden hun har gjort noget ved den.

https://imgix.seoghoer.dk/luksusfaelden-s28-pg_62272d4bab044.jpg

Selv om Bettina i løbet af det sidste år har fået udbetalt over 30.000 kroner om måneden, er hendes gæld alligevel løbet op i over en halv million kroner. Foto: NENT

Pisseligeglad

Og mens gælden har vokset sig større, er pengene blevet brugt flittigt på både madbudgettet og diverseposten, der månedligt løber op i mere end 17.000 kroner om måneden.

– Nu bliver retorikken hård, men du er pisseligeglad med dine kreditorer, siger Kenneth til Bettina.

Det er især smykker, behandlinger og tøj og sko, pengene går til, fortæller eksperterne, der også er meget forargede, da det kommer frem, at Betinna mener, hun ejer over 500 stykker tøj.

https://imgix.seoghoer.dk/luksusfaelden-s28-pg_62272d47569c0.jpg

Betinna har i løbet af det sidste år brugt 50.000 kroner på tøj og sko. Foto: NENT

Datteren Elisabeth mener dog, det er mere end det, der igennem afsnittet står sin mor bi med støtte, men også flere gange igennem afsnittet bliver forarget over sin mors økonomiske prioriteringer.

Bettina vil gerne være gældfri, inden hun fylder 60 år, men med en gæld på næsten en halv million, er det tæt på umuligt, men det er hendes drøm.

Men vil Bettina gøre, hvad eksperterne beder hende om, eller nyder hun luksuslivet for meget til at droppe fillers, smykker og tøj?

Se eksperterne give Betinna voksenskældud i videoen nedenunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold