Olivia Salo og kæresten går hver til sit

Det var en lykkelig Olivia Salo, der sidste efterår kunne afsløre på sin instagram-profil, at hun var forelsket op over begge ører.

Nu afslører ”Love Island”-baben så, at kærligheden mellem hende og kæresten Felix er brast.

På sin instagram-story fortæller reality-baben, at beslutningen om at afslutte forholdet ”måske skulle have været indtruffet for længe siden”:

”Jeg kan mærke i min mave, at jeg pt. skal fokusere på mig selv, min karriere, mit velvære og mine hunde”, skriver Olivia Salo, inden hun ærligt tilføjer:

Artiklen fortsætter under billedet...

Olivia Salo er vild med at udsmykke sin krop.

Olivia Salo er blevet single igen. Foto: Dan Mariegaard

”Jeg bliver (desværre) enormt hurtigt forelsket. Jeg er hurtig til at dele det, hvilket jo også kan være en bagside. Jeg valgte derfor ikke at dele super meget om mit nyeste forhold, fordi jeg fandt ud af, at det måske kunne gå galt, ligeså hurtigt som det kunne starte”.

”Jeg møder desværre mænd, der kan blive meget hurtigt intimiderede af mig, min succes, min maskuline energi. Og typisk er de bare for unge. Jeg er ok. Jeg er faktisk lettet. Da jeg nu har fundet ud af en gang for alle, at jeg bare skal lade være med at jagte kærligheden. Men bare fokusere på mig selv”, lyder det til slut fra den unge kvinde.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close