Love Island30. juli 2019

Oliver Erngart tager stort skridt med kæresten

"Love Island"-vinderen Oliver Erngart har startet et fitnessfirma sammen med kæresten Anna Seneca
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20181019_dm_love_island_2018_oliver_erngart_324.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Oliver Erngart, der vandt 2018-udgaven af "Love Island" sammen med Julie Melsen, har taget et stort skridt med sin nye kæreste.

Ikke nok med at han og Anna Seneca er på vej til at flytte sammen, så har de også startet deres eget fitnessfirma sammen.

Firmaet Erneca Fitness - navnet er sammensat af deres efternavne - skal blandt andet lave onlinecoaching til folk, der gerne vil i form.

- Vi brænder begge for fitness, så vi har fået en oplagt mulighed at arbejde med det, vi elsker, fortæller Oliver til SE og HØR.

Parret går i luften med deres nye satsning en af de nærmeste dage.

- Vi skal lige finde ud af, hvornår det hele skal starte. I starten er det online, og så må vi se, om vi får tid på længere sigt at lave personlige træninger og evt. lave partræninger, fortæller Oliver.

Oliver Erngart og Anna Seneca har været kærester siden maj.

Men han mener ikke, at det går for hurtigt for dem, når de både skal flytte sammen og have et firma sammen.

- Det bliver en drøm som går i opfyldelse. Det kan godt være at det ser ud til, at det går hurtigt, men vi har det så godt sammen, så vi glæder os til endnu et kapitel i vores liv, siger han og fortsætter:

- Vi er i forvejen sammen 24/7. Jeg bor hjemme hos hende, så det bliver intet problem. Det er hende, jeg vil bruge resten af mit liv.

Artiklen fortsætter efter billedet

Selvom han sammen med kæresten nu starter sit eget firma, kommer Oliver stadig til at arbejde i en børnehave ved siden af.

- Det er bestemt planen, at vi skal kunne lave det på fuld tid. Lige nu arbejder jeg stadig i en børnehave, men når det kommer på længere sigt, tror jeg ikke, at jeg får tid til det, fortæller han.

At der er mange på markedet, når det kommer til online-coaching, gør ham heller ikke noget.

- Det er jeg lidt ligeglad med. Jeg følger mange fitnesscoaches, og det marked kan ikke blive malket. Der er heller ikke særligt mange fitnesscouples derude, lyder det.

Vil du læse mere om de største realitystjerner? Køb et abonnement på SE og HØR her!

Sponsoreret indhold