Love Island12. marts 2019

"Love Island"-Julie skal have større bryster

Julie mener, at hendes nuværende bryster er for små
https://imgix.seoghoer.dk/20181018_dm_love_island_2018_julie_melsen_146.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

"Love Island"-baben, Julie Melsen, blev rost for sine store, flotte fortrin under tv-programmet. Men nu er der udsigt til, at de skal være større. Faktisk næsten dobbelt så store. I hvert fald, hvis Julie selv må bestemme.

- Jeg skal have lavet større bryster, fordi man ser sig simpelthen blind på sine bryster, når man har fået dem lavet. Det er lidt som med tatoveringer; man bliver afhængig af det. Lige når man får dem lavet, ser de kæmpestore ud, men når der er gået et stykke tid, så ser man sig blind på dem, og så synes man, at de er så små. Så derfor vil jeg gerne have dem større. Jeg synes ikke, at de er store nok, fortæller hun til SE og HØR.

Og der skal en del mere i, end de 500 ml., Julie lige nu har i hver bryst.

- Jeg vil gerne have dem op på 825 milliliter. Eller. Jeg vil helst op på 925, men jeg tænker, at jeg kommer til at gå lidt på kompromis, så det ikke bliver alt for meget, siger hun.

Selvom Julies nuværende bryster ikke er meget mere end et år, så regner Julie med, at hun skal under kniven i 2019. Og så bliver brysterne altså en del større, end de er nu.

- Jeg kan jo godt lide det look. Jeg er egentligt lidt ligelgad med, hvad andre tænker, hvis jeg bare kan lide det selv. Det er det vigtigste, siger Julie.

Sponsoreret indhold