Love Island12. november 2018

Gammel kending på "Love Island" vil skabe ravage

Michel er i aften tilbage på "Love Island". Så må vi håbe, at han denne gang møder en pige, der gider at være hans partner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michel1.png
 Foto: TV3

Der er lagt op til drama på "Love Island", når den tidligere deltager Michel endnu en gang dukker op i villaen.

Han er nemlig klar til at skabe ravage, nu hvor han har været hjemme i Danmark og har set, hvad de andre har talt om i programmet.

- Jeg har jo været hjemme og set, hvad folk har sagt bag kameraet. Så jeg har jo lige pludselig nogle ekstra kort i ærmet, som jeg kan vælge at smide. For eksempel i Jonas og Idas kontrovers med Isabella. Det gør, at jeg ved, hvad de ord for ord har sagt, selvom de prøver at bilde hinanden andet ind, fortæller Michel i et klip fra aftenens afsnit.

Han lægger dog ikke skjul på overfor de andre deltagere, at han har nogle ekstra kort på ærmet.

Det fortæller han nemlig til flere af drengene i villaen efter sin ankomst.

- I skal tænke på, at jeg har hørt alt. Alle de kontroverser, I har haft, og som I har siddet og diskuteret. Der har jeg jo rent faktisk hørt, hvad der er blevet sagt, siger han til de andre gutter i villaen.

Artiklen fortsætter efter klippet

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sidst Michel var med i "Love Island" var det kun et par dage.

Der var nemlig ikke nogen af pigerne, der havde lyst til at danne par med ham, da han var med første gang, og derfor blev han sendt hjem til Danmark igen.

Udover Michel dukker der også en anden ny fyr op på "Love Island" i aften. Så må vi håbe, at der ikke sker det samme, som sidst Michel trådte ind i villaen sammen med en anden fyr.

Sponsoreret indhold