Reality22. november 2022

“Love Is Blind”-parret Raven og SK chokerer: Går fra hinanden efter utroskabsrygter

Selv om Netflix-parret trodsede præmissen for kærlighedsprogrammet ved ikke at lade sig gifte og siden bare date, så er kærligheden for alvor bristet for Raven Ross og SK Alagbada
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Raven Ross og SK faldt pladask for hinanden under optagelserne til "Love Is Blind", men nu er kærligheden bristet.
 Video: Netflix

Det er kun ganske få uger siden, den tredje sæson af Netflix’ populære datingformat “Love Is Blind” kulminerede med en vild reunionepisode, hvor Raven Ross og SK Alagbada kunne afsløre, de stadig var sammen.

En nyhed der faldt i god jord hos programmets mange seere, da det var en noget tårevædet bryllupsdag de to havde, da SK sagde “nej” ved alteret.

Men efter lidt mere end et år som kærester, efter optagelserne til sæsonen sluttede sidste sommer, så kunne parret begge dele den samme triste besked på deres story på Instagram i weekenden.

– Vi er kede af at måtte meddele, at vi har besluttet at gå fra hinanden. Grundet de igangværende juridiske forhandlinger vedrørende disse anklager, kan vi ikke knytte flere ord på beslutningen, lyder det indledende på både Raven og SK’s stories.

– Tak for at følge med i vores kærlighedshistorie og tro på os. Den her rejse har formet vores begges liv, og vi er dybt taknemmelige for alle, der har været en del af det.

Raven Ross og SK love is blind
Det var denne besked, som både Raven og SK delte i kølvandet på rygterne om SK's utroskab.
 Foto: Instagram

Bruddet kommer i kølvandet på, at en TikTok-bruger ved navn Hannah Beth tidligere på måneden anklagede SK for at have været Raven utro.

– Det hele startede i 2019 … Vi blev gode venner og startede med at date, startede hun i en video, hun siden har slettet ifølge US Weekly.

– Vi slog senere op og forsatte med at være venner. Men spol så frem til slutningen af juli 2021, hvor han inviterer mig med til Europa … Vi forlod Ibiza og fløj tilbage til Madrid. Jeg spurgte om jeg måtte se hans telefon, så jeg kunne sende billeder til mig selv, da jeg ser beskeder fra en kontakt, han havde kaldt “min forlovede”, fortæller hun videre og fortsætter:

– Jeg ventede med at konfrontere ham indtil vi skulle spise aftensmad, fordi jeg prøvede at forstå, hvad det hele handlede om.

Raven Ross og SK love is blind
Raven Ross sagde ja, da hun stod overfor SK Alagbada på deres bryllupsdag sidste år, mens han sagde nej.
 Foto: Netflix

TikTok-brugeren fortsætter i videoen med at fortælle, hvordan SK angiveligt skulle have fortalt hende, at han og Raven kun var “venner”, og at han desuden kun stadig var sammen med hende for pengene.

– Jeg troede ikke 100% på ham, men han gav mig aldrig nogen grund til ikke at tro på ham, så jeg valgte bare at tro på ham, og dengang gav det mening.

Hverken Raven eller SK har direkte kommenteret på rygterne om, at han skulle have været utro, men med deres besked om bruddet tyder det på, at der i hvert fald er en sag i gang.

Om det så er det tidligere par, der er i færd med at sagsøge TikTok-brugeren, eller om Raven kræver en afklaring, det vides endnu ikke.

Sponsoreret indhold