Reality27. marts 2022

Louise droppet i "Date mig i et døgn": Jeg ville hellere date alle de andre

Louise Brandt synes, det var svært at blive dumpet af Martin i "Date mig i et døgn", men nu er hun blevet endnu skarpere på, hvilken mand hun leder efter.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var noget af en energi, 42-årige Louise Brandt trådte ind i "Date mig i et døgn"-huset med, da hun skulle møde sin blind date, Martin – og det gik hurtigt op for hende, at den ikke blev matchet helt hos den anden part.

Alligevel gjorde den sprudlende realitydeltager sig umage for at lære sin date at kende og udnytte programmets rammer – bare for at blive droppet af Martin, der ved første mulighed besluttede at stoppe oplevelsen.

– Det var ham, der ikke ville fortsætte, og det havde jeg det rigtig svært med, fordi jeg følte, produktionen lagde op til, at vi skulle give det en ordentlig chance. Så det kom fuldstændig bag på mig, da Martin sagde nej, for jeg troede, vi skulle blive der, siger Louise Brandt til SE og HØR.

Københavneren mener dog, at have gennemskuet, hvorfor hun blev droppet.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/date-mig-i-et-doegn-_623b16fda8ccf.png
 Foto: Discovery Networks Danmark

Martin og Louise i "Date mig i et døgn", hvor Martin annoncerer, at han hverken drikker alkohol eller kaffe eller spiser salat. Foto: Discovery Networks Danmark

– Han har nok med det samme tænkt, at jeg ikke var noget for ham, da jeg kom ind med mit korte hår og al min energi. Især hvis han har ønsket sig en naturel kvinde, forklarer Louise Brandt.

– Jeg bød ind med rigtig meget, men Martin er altså ikke noget for mig heller.

Sagde farvel til leverpostejlivet

Efter programmet er Louise fortsat med at gå på dates.

– Jeg har det godt og er vendt tilbage til hverdagen, som den plejer at være. Jeg dater og går på og af Tinder, fortæller Louise Brandt, der har været single i to år.

Hun forlod sit tidligere forhold kun seks måneder inden et planlagt bryllup, fordi hun hellere ville have en partner, der i højere grad matchede hendes behov for at opleve noget på daglig basis.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/date-mig-i-et-doegn-_623b16f680521.png
 Foto: Discovery Networks Danmark

Louise Brandt arbejder som pædagogisk assistent for udviklingshæmmede voksne og hjerneskadede, men i "Date mig i et døgn" ser vi hende på slap line. Foto: Discovery Networks Danmark

– Jeg har krudt i røven og vil gerne finde en, der har og vil det samme. En med høj energi, der vil være forældre og passe et arbejde, men også opleve noget. Jeg behøver ikke det trivielle kernefamilieliv, hvor man kommer hjem, laver mad og sætter sig i sofaen.

Faktisk har Louise Brandt selv kun tændt for fjernsynet fire gange i det halvandet år, hun har boet i sin egen lejlighed i Ørestad.

– Jeg vil hellere ud at opleve noget: Gå ud med pigerne eller til koncert for eksempel.

Louise Brandt har dog en udfordring. Hun mister nemlig ofte interessen for en potentiel kæreste lige efter første date.

– Det er, fordi jeg endnu ikke har fundet den rigtige. Den rigtige mand vil synes, at jeg er perfekt uperfekt. Jeg har ikke selv nogen type, men da jeg så Martin, tænkte jeg alligevel: "Damn, han er lille. Ingen muskler, ingen hår på brystet". Alle de andre i programmet ville jeg faktisk hellere date, griner hun og slutter kærligt af:

– Han er rigtig flink, men vi er bare to vidt forskellige personligheder.

Sponsoreret indhold