Reality 6. januar 2022

”Løvens hule”: Melissa rørt til tårer over salg af dildo-shop

Glædestårerne får frit løb i sæsonpremieren på ”Løvens hule”, da hele tre løver køber sig ind i Melissas firma, Klub Venus, der sælger sexlegetøj.
Foto: DR

Efter Mia Wagner investerede i et sexlegetøjsfirma i en tidligere sæson ”Løvens hule”, blev hun kaldt dildo-Mia af sine kolleger på kontoret.

Men selv om løven virker lettet over, at det kælenavn nu er klinget af, beslutter hun alligevel at købe sig ind i endnu en dildo-shop i dagens afsnit – og sæsonpremieren på – ”Løvens hule”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er 26-årige Melissa Hartelius Berntsen, der har stiftet Klub Venus, og da hele tre løver sammen vælger at investere i webbutikken, er det et stort ønske, der går i opfyldelse for iværksætteren.

- Åh, sindssygt. Jeg bliver helt rørt, siger Melissa Hartelius Berntsen, mens tårerne strømmer ned ad kinderne.

- Øj, overvældet. Lettet. Stolt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Per Arnesen

26-årige Melissa Hartelius Berntsen kommer oprindeligt fra Vejlø ved Næstved. Foto: Per Arnesen

- Jeg var allerede ved at græde derinde. Løverne var så søde og anerkendende - det gik lige i hjertet og i øjnene, siger Melissa Hartelius Berntsen i dag til SE og HØR.

Det har været en lang rejse, fortæller iværksætteren, der har arbejdet på Klub Venus siden begyndelsen af 2019.

Jesper Buch overraskede

Mia Wagner køber 15 procent af Klub Venus, mens Christian Arnstedt og Jesper Buch køber hver 10 procent. Melissa skal altså af med 35 procent af virksomheden og får 525.000 kroner ind, som også svarer til hendes egen oprindelige værdiansættelse.

- Jeg ville gerne have dem alle sammen med, og især Mia. Netop som de siger: Hun er kvinde. Jeg tror, hun forstår min sag bedre end nogen andre. Men jeg er sindssygt glad for at få dem alle sammen med, siger en meget bevæget Melissa Hartelius Berntsen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Per Arnesen

Christian Arnstedt, Mia Wagner og Jesper Buch går sammen om at købe 35 procent af Klub Venus. Siden har Melissa holdt til på Mias kontor, men Klub Venus er netop flyttet ind på Admiralgade i København, hvor der er showroom og mulighed for at holde events og samtalesaloner. Og så er der kommet en fuldtidsansat til. Foto: Per Arnesen

- Jeg havde slet ikke regnet med Jesper, for hans type står for nogle helt andre ting. Jeg blev super overrasket, men virkelig glad over det. At han kan vouche for de samtaler og budskaber, det er megavigtigt.

Sponsoreret indhold