Reality30. maj 2016

LIVE fra retten: Gustav har netop tabt

I dag er realityfænomenet Gustav Salinas i retten, fordi han vil have 40.000 kroner fra mediet Zetland, der har tjent penge på at udgive en såkaldt single om Gustav. Du kan følge sagen live her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gustav_salinas_tl.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Gustav Salinas, 25, har som en af de eneste realitystjerner herhjemme formået at tjene penge på sit navn. Og han er bestemt ikke tilfreds med, at andre gør det samme.

Derfor har Gustav Salinas i dag taget plads i Københavns Byret - og han håber at kunne gå derfra 40.000 kroner rigere. Pengene skal mediet Zetland betale, for reality-fænomenet har stævnet mediet, fordi det har tjent penge på at udgive den såkaldte single (en længere artikel, red.) "Dengang jeg troede, jeg var assistent for Gustav".

Stævningen bliver behandlet ved et retsmøde, der begynder mandag kl. 09:30 i Københavns Byret. Gustav ankom et stykke tid før - i blomstret skjorte og farverige bukser.

Gustav gik med til at medvirke i Zetland-singlen mod, at hans over 200.000 følgere på de sociale medier kunne læse den gratis. Det afviser Zetland, som mener, at Gustav fra start kendte til formatet. Chefredaktør Lea Korsgaard har tidligere fortalt Ekstra Bladet, at Gustav har stævnet Zetland for i alt 40.000 kr.

SE og HØR er til stede i retten og følger sagen live. Følg sagen herunder:

Sponsoreret indhold