Reality11. juni 2024

Lissa om omdiskuteret udmelding: Det har jeg aldrig sagt

Det er en misforståelse, at Lissa Paustian beder mændene om at bekende kulør i ”Bachelorette”. Det er mændene selv, der skaber det pres, lyder det
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sådan undgik de ”Bachelorette”-drama: Sofie og Lissa måtte ikke snakke om mændene.
 Vært: Nicklas Erik Lagerstorf Lyd og video: Heine Jørgensen

LÆS OGSÅ: Det så du ikke: To kys og en barbering klippet ud af "Bachelorette"

Ikke alle mener, det er helt fair, at Lissa Paustian, der er en af de to kvinder, som dater løs i ”Bachelorette”, gerne vil have, at mændene nu vælger at fortsætte med enten hende eller Sofie, mens hun stadig har gang i flere fyre samtidig.

Det er dog heller ikke tilfældet, slår bacheloretten fast over for SE og HØR.

For udmeldingen bliver kun vist til seerne – hun beder aldrig mændene om at tage stilling.

– Det er en følelse, jeg har. Jeg føler, vi er der, hvor man kan få en fornemmelse af, hvordan man har det med mig og Sofie. Men jeg siger det ikke til mændene.

Lissa Paustian vil gerne understrege, at hun ikke - som hun ellers ser og hører flere steder - er den, der tager teten og beder mændene om at vælge mellem hende og Sofie i "Bachelorette".
Lissa Paustian vil gerne understrege, at hun ikke - som hun ellers ser og hører flere steder - er den, der tager teten og beder mændene om at vælge mellem hende og Sofie i "Bachelorette".
 Foto: Elena Hybel

– Jeg har ikke på noget tidspunkt selv bragt det her på banen. Når mændene synes, der er en presset stemning, svarer jeg, at jeg også ville synes, det var rart – ligesom Sofie og jeg skal finde ud af, hvem vi helst vil date.

I sidste uge fortalte Anton til SE og HØR, at han føler, det ser åndssvagt ud, at han skal vælge mellem de to kvinder, mens Lissa kysser på Andreas H i smug til minglingerne. Noget, der betyder, at han – efter at have set programmet herhjemme – fortryder, at han afviste Sofies rose for at fokusere på Lissa.

Men ifølge den københavnske brunette har hun altså aldrig sagt til Anton, at han skulle vælge.

– Det er irriterende at læse, at fyrene mener, det er mig, der bringer det på banen. Jeg responderer, når de taler om det, men det er dem, der skaber en presset stemning i mændenes villa.

Vild med reality? Lyt til "Sladderministeriet" der, hvor du hører podcasts eller afsnittet med Mads fra "Bachelorette" lige her:

Sponsoreret indhold