Reality 13. marts 2020

Linse om familiekonflikt: Vi er venner igen

Der har længe været stridigheder i Kessler-familien. Men nu lader det til, at uvenskabet endelig er fortid
(Foto: Mikael Rieck)

Vores alle sammens Brygge-dronning Linse Kessler, som for nylig har skiftet navn til Lenina Coleman, har meget at være glad for i disse dage.

Noget tyder nemlig på, at uvenskabet i Kessler-familien er ved at være fortid:

- Vi tager den privat, men jeg vil sige, at jeg synes, der er fred og ro nu, fortæller Linse til Realityportalen.

Det var en hemmelig familiekonflik mellem Mikkel Kessler og Lea Hvidfeldt og datteren Stehanie og Cengiz, som var årsag til, at boksestjernen og bloggeren ikke dukkede op til Stephanie og Cengiz’ bryllup i foråret sidste år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvad familiekonflikten helt præcist bunder i, er stadig uklart.

- Vi taler ikke sammen. Det er så latterlig en grund, at jeg ikke kan fortælle dig den. Vi holder det lidt privat, sagde Stephanie til SE og HØR ved et pressemøde i august sidste år.

Heldigvis lader det til, at der nu er masser at glæde sig over for den lille Brygge-familie.

For ikke nok med at uvenskabet ser ud til at være fortid, så har Linse Kessler netop fået solgt sit hus i Dragør og er flyttet tilbage i sin gamle lejlighed på Islands Brygge.

Og som noget af det vigtigste kan Linse Kessler og resten af "Familien fra Bryggen" glæde sig over, at en lille ny snart bliver en del af den.

Stephanie og Cengiz skal nemlig være forældre igen. Og det betyder, at lille Alba skal være storesøster og Linse Kessler endnu en gang bliver mormor.

Sponsoreret indhold