Reality15. september 2020

Linse Kessler udvider familien: Adopterer endnu en trebenet hund

Den garvede ”Bryggen”-dronning Linse Kessler, 54, har adopteret endnu en trebenet hund
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke meget mere end et år siden, at ”Familien fra Bryggen”-stjernen Linse Kessler adopterede en gadehund.

Og nu byder hun således endnu en velkommen til familien.

Den trebenede hund er blevet adopteret fra samme hundeshelter i Grækenland, hvor Linses hund Takis, som senere fik navnet Torben, også kommer fra:

- Min idé var, at min hund derhjemme savner selskab, forklarer Linse i en video, som er delt på hundeshelteret, Takis Shelter non profit organisations, Facebook-side.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/linse_kessler3.jpeg
 (Foto: Niels Laigaard Mikkelsen)

Foto: Niels Laigaard Mikkelsen

- Han har en masse venner uden for hjemmet, men indenfor har han behov for en at lege med.

- Alle hunde med fire ben får ham altid ned med nakken, så denne med tre ben gør dem mere lige, forklarer realitystjernen i videoen, mens hun viser den brune hund frem, som veninden Kristina holder i sin favn.

I foråret måtte Linse Kessler og hunden Torben vinke farvel til deres elskede golden retriever Jytte – og sorgen var stor i Brygge-hjemmet:

- Turbo Torben og jeg fik sagt fint på gensyn herhjemme i vores lejlighed. Sikke en fantastisk ven jeg har mistet i dag. Jeg er så ulykkelig, skrev Linse i et opslag for Instagram i begyndelsen af april.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Og selv om den nye, trebenede hund naturligvis ikke direkte kan erstatte Jytte, så tyder alt dog alligevel på, at Torben snart kan se frem til daglig leg med sin nye hundeven.

Foreløbigt hedder den nye hund Dyland, men det er naturligvis ikke til at vide, om den garvede reality-stjerne finder på at ændre hans navn, ligesom hun ændrede Torbens.

Sponsoreret indhold