Reality 2. juni

Linse Kessler og Stephanie “Geggo” taler endelig ud om konflikt

For første gang får vi hele sandheden om “Familien fra bryggen”-stjernernes uvenskab, da Linse Kessler og Stephanie “Geggo” taler ud om konflikten for rullende kamera
Linse Kessler og Stephanie "Geggo" fortæller om deres konflikt i premieren på den nye sæson "Familien på Bryggen".

Linse Kessler og Stephanie "Geggo" fortæller om deres konflikt i premieren på den nye sæson "Familien på Bryggen".

Foto: Søren Jul Lamberth

– Vi er ikke på talefod med min mor – jeg er ikke på talefod med min mor. Og den er lidt hård.

Sådan sagde en rørt Geggo i “Familien fra Bryggen” for præcis et år siden.

Med tårer i øjnene afslørede hun, at hun endda var i tvivl om, hvordan hun og Linse Kessler skulle løse problemerne mellem dem.

Taler ud for rullende kameraer

Familien har ikke tidligere afsløret, hvad der er skyld i, at de to blev uvenner. Men efter en optagepause er den populære serie nu tilbage – og i første afsnit får vi endelig svar på, hvordan den store konflikt begyndte.

I en intim og alvorlig snak får mor og datter – for rullende kameraer – talt ud om uvenskabet, hvad der startede det, og hvordan de nu kommer videre.

Artiklen fortsætter under billedet …

Linse og Geggo tager snakken foran seerne.

Linse og Geggo tager snakken foran seerne.

Foto: Viaplay Group

– Jeg tror, det var nødvendigt at lukke folk ind i konflikten. Man kunne ikke have fortsat på den måde som forrige sæson og gå rundt om den varme grød og ikke fortælle, hvad der lå til grund, forklarer Stephanie “Geggo” til SE og HØR.

– Vi var enige om … eller, nogle af os var enige om, at det var nødvendigt (tale om konflikten på tv, red.). Det er lidt elefanten i rummet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Denne gang var det alvorligt

Første gang, vi hørte om uvenskabet mellem hende og mor-Linse, var på Geggos Instagram-profil i marts sidste år.

– Ligesom mange andre familier har vi også uvenskab indimellem, det er bare ikke noget, vi normalt filmer på, da det oftest drejer sig om bagateller. Denne gang var det alvorligt og længerevarende, og oven i det var vi midt i at filme en sæson, så det ville være unaturligt ikke at påtale det, skrev Geggo.

Artiklen fortsætter under billedet …

"Familien fra Bryggen" er klar med en spritny sæson, der har premiere i dag.

"Familien fra Bryggen" er klar med en spritny sæson, der har premiere i dag.

Foto: Janus Nielsen

 

Samme måned fortalte Linse til SE og HØR, at hun og Geggo var enige om, at de ville holde for sig selv, hvad de blev uvenner over. Og at det vigtigste var, at de atter snakkede sammen.

– Der er familier, som aldrig finder sammen igen efter skænderier. Der vil vi aldrig hen. Vi bliver altid uvenner over noget, som man kan blive gode venner over igen, forklarede Linse.

Det er ikke første gang, at de er uvenner, men det er første gang, at det kommer med i “Familien fra Bryggen”.

– Vi valgte selv, det skulle være med, men jeg synes ikke, det passer til “Bryggen”, det skal ikke være et program, hvor vi er uvenner. Vi kan så meget andet, sagde Linse Kessler.

Artiklen fortsætter under billedet …

Geggo synes, det er vigtigt, at konflikten vises på tv.

Geggo synes, det er vigtigt, at konflikten vises på tv.

Foto: Søren Jul Lamberth

Jeg har haft meget vrede

Nu har de to realitystjerner alligevel valgt at lukke hele Danmark ind bag facaden og vise, at der som i mange andre familier også opstår udfordringer på Bryggen. Ifølge Geggo er det helt bevidst, at de har ventet så længe med at tale om det.

– Der var for mange følelser. Vi var begge ikke klar, tror jeg. Det havde været anderledes tidligere, for der er sket meget på et år. Også med mig mentalt. Jeg har haft meget vrede, indrømmer en ærlig Stephanie “Geggo”.

– Tiden har gjort, at vi har kunnet have den snak på en voksen og normal måde. Det er ikke første gang, vi taler sammen der i programmet, men jeg havde brug for, at vi vendte tingene.

– Det er jo den eneste ting, vi ikke har talt om på TV – ellers er alt andet jo med, siger Linse Kessler og tilføjer, at hele Danmark jo ved, hvor mange hår hun har på karamellen.

Men nu er der flere af de svære følelser med i programmet.

Artiklen fortsætter under billedet …

Linse Kessler mener ikke, at konflikter skal fylde i "Familien på Bryggen"

Linse Kessler mener ikke, at konflikter skal fylde i "Familien på Bryggen".

Foto: Søren Jul Lamberth

– Måske det var meget smart at få det italesat. Det synes jeg er okay, men det er ikke noget, jeg ville sidde og lave et helt program om. Men jeg synes, det er cool nok, at det kommer med. For det er jo en del af vores alle sammens hverdag. Alle familier bliver uvenner nogle gange. Vi er ikke så uvenner hele tiden, det var en tur, vi tog der.

Geggo bryder jo lidt med den her berøringsangst over for følelser i jeres familie. Det ser vi jo i første afsnit, hvor hun insisterer på, at I får talt ud om problemerne – hvad tænker du om det?

– Jeg er stolt af hende.

Nogle ting skal stadig arbejdes på

Selv om Linse Kessler og Stephanie “Geggo” er enige om, at de nu skal videre fra konflikten, er der stadig noget, der ikke er helt løst, afslører Geggo.

– Der er nogle ting, der altid skal arbejdes på, når man er blevet rigtig meget såret.

– Man bliver ældre og reflekterer lidt over tingene, og jeg har nogle ting, jeg arbejder med mentalt. Men vi har det godt og fint og er glade alle sammen.

Artiklen fortsætter under billedet …

Cengiz Salvarli har været en god støtte for Geggo - uden at tale hende efter munden. Han er nemlig god til at se problemerne fra flere sider, forklarer hun.

Foto: Viaplay Group

Geggo fortæller desuden, at hendes to døtre ikke har været påvirket af konflikten mellem mor og mormor.

– Mine børn er ikke en del af voksne konflikter generelt. Hverken med min mor eller deres far. Så de har ringet sammen og været sammen med deres mormor, når de ville. Det er rigtig vigtigt for mig. Jeg kan godt navigere i, at vi ikke taler sammen, men de skal ikke mærke det. De behøver ikke konflikter, de ikke er en del af – og ligegyldigt, hvor sur jeg er, så er det ikke Alba eller Sias problem.

 

Se Linse og Geggo fortælle om baggrunden for konflikten i "Familien fra Bryggen".

Sponsoreret indhold