Reality 12. december 2021

Line Maria og Nicklaes: Ikke klar til hinanden

Realityparret elsker hinanden over alt på Jorden. Men ...
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nicklaes Johannes Olesen og Line Maria Busk er et af de mere fasttømrede realitypar herhjemme. Alligevel har de valgt at udfordre kærligheden i "Singletown", hvor de deltagende par "slår op" og flytter ind i singlelejligheder, hvor de undervejs i programmet skal feste og date andre singler.

Men selv om Nicklaes og Line Maria elsker hinanden over alt på Jorden, som de siger i dagens afsnit af "Singletown", så er de stadig ikke færdige med at udforske livet uden hinanden.

- Vi er glade begge to, og selv om vi savner hinanden sindssygt meget, så vil vi det her, forklarer Line Maria Busk.

- Men vi har heller ikke nogen kontakt udover de her kærlighedstests, så vi kan ikke forklare hinanden, hvordan vi har det.

I dagens kærlighedstest vælger både Nicklaes og Line Maria at vise æsken uden et hjerte i, hvilket altså betyder, at de begge gerne vil fortsætte i "Singletown" og ikke er klar til at give slip på singletilværelsen og tage hjem sammen som kærester.

- Der er ingen tvivl om, at jeg glæder mig sindssygt meget, til jeg bare skal tage dig i hænderne og gå hjem sammen, siger Line Maria Busk som forklaring på den gabende tomme æske.

- Jeg ved til gengæld, hvad jeg føler, og jeg føler, der ikke er lang tid tilbage. Det kunne være det fedeste, at vi står her til slut og vælger hinanden. Og at vi kan vise den her tomme boks gør, at vi ikke er usikre på hinanden.

Sponsoreret indhold