Reality2. januar 2022

Line Maria og Nicklaes afslører babyplaner: Her sker det

Det er ikke til at overse, at Line Maria Busk og Nicklaes Olsen er smaskforelskede. Nu afslører "Ex on the Beach"-parret, at de har lagt en plan for, hvornår de skal have deres første barn - og det er snart!
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Line Maria Busk og Nicklaes Olsen ved, hvad de vil med deres forhold, selv om de kun har været kærester i knap halvanden års tid.

Har man set "Ex on the Beach"-parret i "Singletown", eller brugt et par minutter på parrets Instagram-profiler, kan man se, at kærligheden er stærk mellem dem.

Hverken Line Maria eller Nicklaes har nogensinde lagt skjul på, at de regner med at blive gamle sammen og stifte deres egen familie.

Nu tager realitty-parret den så skridtet videre. De har nemlig gang i ret så seriøse babyplaner.

Det afslører Line Maria i en sandt eller falsk-spørgerunde på sin Instagram-profil, hvor hun bliver spurgt, om det er sandt, at hun og Nicklaes vil være gravide inden for ét år.

- Sandt, vi har ikke travlt som sådan med at stifte familie, vi nyder hinanden rigtig meget, svarer LM.

Det kan godt være, at de ikke har travlt, men det smukke par satser altså stadig på, at Line Maria har en bule på maven ved næste nytårsaften.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/line-maria-og-nickla_6177ac18e29ac.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks

Line Maria og Nicklaes klarede kærlighedsudfordringerne i den netop overståede sæson af "Singletown" uden problemer (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks)

- Men... baby er taleemne i vores hjem, så hvem ved, slutter Line Maria kryptisk sit svar af.

Line Maria og Nicklaes har begge medvirket i "Ex on the Beach" og blev officielt kærester i november 2020.

De har netop været med i "Singletown", hvor par skal sætte deres forhold på den ultimative prøve. Det blev dog aldrig nogen udfordring for reality-parret.

Sponsoreret indhold