Reality18. august 2022(opd. 18. august 2022)

Line Maria åbner op om bruddet med Nicklaes: - Han var mig utro med Christel Trubka

Ifølge Line Maria var det ikke en tilfældig person, der kom imellem realityparret. Det var nemlig ingen ringere end Christel Trubka
Line maria busk og Nicklaes Olsen
Nicklaes Olsen og Line Maria Busk til Reality Awards sidste år.
 Foto: Søren Jul Lamberth

– Hej alle sammen. Det er nok den story, I alle sammen har ventet allermest på, og det er også den story, der er allersværest at lave.

Sådan indleder Line Maria sin story på Instagram.

For det var et kæmpe chok, da hun 1. august afslørede, at hende og Nicklaes var gået fra hinanden.

Dengang kunne Line Maria dog ikke sige noget om, hvorfor realityparret var nødt til at gå fra hinanden, men som hun skrev, var hendes liv blevet “vendt 180 grader”.

Men nu afslører Line Maria, hvad der fik hende til at gå fra Nicklaes, som hun mødte under optagelserne til "Ex on the beach".

– Vi kommer hjem fra en romantisk ferie, og så fortæller Nicklaes mig, at han har været mig utro, forklarer Line Maria og sunder sig.

– Og der brød mit hjerte bare sammen.

Men historien stopper ikke her. Det viser sig, at Nicklaes har været utro med en af Line Marias veninder.

– Han har selvfølgelig været utro med selveste Christel, lyder forklaringen.

Nicklaes og Line Maria så ellers ud til at være lykkelige sammen, og derfor kom det også bag på Line Maria, at han kunne gøre det.

– Det havde jeg sgu ikke regnet med, forklarer hun.

Line Maria har dog stadig kærlige følelser overfor sin ekskæreste, som hun understreger, på trods af utroskab, også har været verdens bedste kæreste for hende.

Nu sidder hun tilbage med en masse vrede. Ikke kun på Nicklaes, men også på Christel, som hun ikke længere kalder sin veninde.

– Den pige har kigget mig i øjnene det sidste halve år og leget min veninde og inviteret mig hjem at spise og hygge, siger Line Maria i sin story.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra både Nicklaes og Christel, men de er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Over for Realityportalen forklarer Nicklaes, at det skam er rigtigt, hvad Line Maria nu fortæller:

– Ja, det er rigtigt. Jeg ønsker ikke at komme med mudderkast, sådan er jeg ikke som person, men vores forhold var ikke som det glasbillede, der blev vist på Instagram, fortæller Nicklaes til Realityportalen,

– Jeg er utrolig ked af, jeg har såret Line Maria. Vores forhold skulle have været stoppet, før det gik så galt.

Sponsoreret indhold