Reality2. august 2023

Lenny Pihl kravlede over festivalhegn – så snu var vagterne

Det var nemt for vagterne at afsløre Lenny Pihl og kammeraten, da de to venner forcerede et hegn for at deltage i Langelands Festival uden at løse billet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Lenny Pihl fortæller her om en ny kvinde i hans liv.
 Video: SE og HØR

Lenny Pihl er træt af de overskrifter, han har trukket på grund af tvivlsomme samarbejder i fortiden, men alligevel fortæller han i liveradio om en dum – men dog sjov – erfaring, han har gjort sig.

I radioprogrammet ”Tsunami”, hvor han blandt andre er gæst sammen med politibetjent Vlado Lentz, beretter han nemlig om et regelbrud, der hurtigt blev opdaget.

Da snakken falder på Ringsted Festival, som Lenny Pihl meddeler, at han desværre ikke har billet til, fortæller han, at han engang har sneget sig ind på en festival ved at kravle over et hegn.

– Jeg gjorde det på Langeland engang, hvor vi hoppede over sådan nogle hegn, begynder tagdækkeren, der dog mest af alt er kendt for sine mange tv-optrædener.

Lenny Pihl er i "Tsunami" med blandt andre betjent Vlado Lentz, da han fortæller historien.
Lenny Pihl er i "Tsunami" med blandt andre betjent Vlado Lentz, da han fortæller historien.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Men det var ikke uden problemer at springe over hegnet på Langelands Festival. Ifølge Lenny Pihl havde vagterne på stedet nemlig godt set, at der var en del af hegnet, hvor det var muligt at springe over – så det havde de garderet sig mod på en helt særlig måde.

Det kunne nemlig godt lykkedes at forcere hegnet, men ikke uden at det bagefter var meget nemt at blive opdaget.

– Så havde de lagt sådan noget ketchup og remulade og sennep og sådan noget, så da vi kom om på den anden side, så stod vi sådan og lugtede lidt. Vi kiggede ned, og så var vi bare smurt ind i pølsevogn, fortæller Lenny Pihl.

– Så gik de bare og pegede os ud derinde, vagterne. Ud igen.

Du kan høre hele programmet her:

Sponsoreret indhold