Reality17. juni 2022

Lenny Pihl afslører: Fik kæmpe beløb for at reklamere for Fie Laursens trusser

I Fie Laursens velmagtsdage solgte hun blandt andet sine brugte trusser. Det reklamerede Lenny Pihl for, og det fik han et kæmpe beløb for
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Lenny Pihl fortæller om dengang, han reklamerede for salg af Fie Laursens brugte trusser.
 Fotograf: Kaspar Wenstrup

- Hvis du sidder derude og tænker, hold kæft hvor vil jeg gerne eje et par af Fie Laursens trusser, så swipe op her.

Sådan lød det fra Lenny Pihl i en meget omdiskuteret reklame på hans Instagram-profil for et par år siden.

Efter reklamen, som du kan se øverst i videoen fra Sladderministeriet, var Lenny ude i et ironisk forsvar, hvor han kaldte sig for "Fie Laursens trussepusher".

Da Lenny og "Paradise"-deltageren Gustav Lauritsen var gæst i Sladderministeriet, genså vi reklamen og fik hr. Pihls forklaring af samme.

Her kunne han samtidig afsløre, at han fik rigeligt med penge for at lave reklamen for en hjemmeside, som udover at sælge brugte trusser også fungerede som et sugardating-site.

– Jeg tænkte, at den reklame kan jeg godt lande. De skrev et eller andet fuldstændig hjernedødt beløb, jeg ville få bare for at lave en story eller to, forklarer Lenny.

Den tidligere "Paradise Hotel"-vinder havde ikke forestillet sig, at nogen ville tage reklamen alvorligt, eller at han ville havne i en shitstorm for den.

Men det gjorde han. Dog i en noget mindre grad end Fie, som reklamerede for sugardating på selvsamme hjemmeside.

Lenny Pihl og Fie Laursen
Lenny Pihl tjente gode penge på at reklamere for Fie Laursens brugte trusser.
 Foto: Kaspar Wenstrup, Jesper Sunesen

– Hvis jeg laver det her, og skriver at folk kan købe Fie Laursens brugte trusser, så tror folk vel ikke på, at det er reklame, selv om jeg skriver det, fortæller Lenny om sine tanker bag reklamen dengang.

Og det er bestemt ikke den eneste reklame, som har fået Lenny i skudlinjen.

Især da han reklamerede for kviklån på sin Instagram-profil, faldt der brænde ned.

Ved hans side sidder Gustav Lauritsen, som er helt ny i gamet. Han har allerede lært lidt om, hvilke reklamer han i hvert fald ikke skal lave.

- Jeg får dagligt tips og tricks om, hvordan jeg skal håndtere de her reklamer, og jeg må jo lytte på min læremester, siger han.

Du kan se hele afsnittet af Sladderministeriet med Lenny Pihl og Gustav Lauritsen her! Og høre episoden som en podcast her.

Sponsoreret indhold