Reality19. oktober 2020

Lea Othmar om Umut Sakarya: Det er mobning

Umut Sakarya er endnu en gang ude efter influencere, som tigger om gratis mad - senest i form af tv-baronessen, Caroline Fleming. Også "Singletown"-aktuelle Lea Othmar har prøvet at blive udstillet af kendiskokken, som hun nu beskylder for mobning
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Caroline Fleming blev i sidste uge udstillet af Umut Sakarya, da hun med hans ord forsøgte at tigge om gratis mad mod reklame på Instagram. Det samme har reality-stjernen Lea Othmar prøvet.

Hun er nemlig også blevet udleveret på kendiskokkens sociale medier, efter hun spurgte som tv-baronessen spurgte om gratis forplejning på en restaurant.

Caroline Fleming var senere ude og forsvare sig med, at hun altså havde tænkt sig at betale for den kebab til hende og hendes familie, som Umut skulle servere.

Det har skabt stor debat på de sociale medier, og spørger man Lea Othmar, så er det Umut, som man burde pege fingre ad.

- Jeg synes bare, at man er usikker, hvis man har et behov for at udstille andre mennesker på den her måde, siger hun i et interview med Rød Løber.

Du kan se hele interviewet i videoen i toppen af artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/umutlea.png
 Foto: Thomas Laursen & Kaspar Wenstrup

Lea langer nu ud efter Umut (Foto: Thomas Laursen & Kaspar Wenstrup)

Kritikken af den populære flæskekonge stopper ikke der. Taget hans dramatiske exit i "Vild med dans" i betragtning, mener Lea nemlig, at han burde opføre sig bedre.

- Han har selv klaget over, at han er blevet mobbet i ”Vild med dans”, og så vælger han selv at gøre det samme og lave internetmobning, siger hun.

Lea er lige nu aktuel i Dplay-hittet "Singletown", og det var til pressemødet forud for det program, at Lea rasede mod Umut.

- Det kan godt være, at han synes, det er total til grin at være influencer, det er fair nok. Men jeg sidder jo heller ikke og disser hans flæskesteg, så jeg synes, det er svagt, slår hun fast.

Du kan se hele interviewet med Lea i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold