Reality29. august 2017

Landmand-Nichlas: - Jeg troede, hun var den eneste ene

Nichlas fra ”Landmand søger kærlighed” har ikke haft en kæreste i snart 10 år. Den sidste kæreste troede han var ”den eneste ene”. Men nu håber han, at enten Isabella, Maria eller Mie ender med at smelte hans hjerte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/177131.jpg
 Foto: TV 2

Med sit søde smil og generte blik er 27-årige Nichlas godt i gang med at gøre både Isabella, Maria og Mie godt bløde i knæene.

I aften flytter de tre piger ind på gården hos den sønderjyske landmand i ”Landmand søger kærlighed” – og nu håber Nichlas, at han kan give pigerne nogle gode og begivenhedsrige dage.

Nichlas har dog været noget nervøs over at lade de tre piger flytte ind – for den 27-årige fyr har ikke før boet sammen med en pige. Faktisk er det snart 10 år siden, at han sidst havde en kæreste. Og blev kysset.

- Jeg har haft en rigtig kæreste, hvor forholdet varede i fem måneder. Vi lærte hinanden at kende, fordi vi gik på samme skole. Det var lige efter efterskolen 2007-2008, fortæller Nichlas til SE og HØR og tilføjer:

- Jeg følte, det var den eneste ene, men jeg var jo ikke ret gammel dengang, og der var det også på grund af afstanden. Hun var fra Sjælland, og jeg havde ikke egen bil. Jeg havde ikke modet til at tage toget dengang, siger Nichlas, der dog er begyndt at savne tosomheden.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/177131.jpg
 Foto: TV 2

Nichlas fra "Landmand søger kærlighed". Foto: TV 2

Derfor tilmeldte han sig programmet – og i aften bliver der altså liv på gården, da både Isabella, Mie og Maria ankommer med deres kufferter. Over for SE og HØR afslører Nichlas nu, at der allerede på dét tidspunkt var én af pigerne, som han havde et særlig godt øje til.

- Der var én af pigerne, som jeg håbede at kysse, da pigerne flyttede ind. Men hvem det er, får du mig ikke til at sige. Jeg følte bare, at der var en god kemi. Der var én, jeg havde et lidt større glimt i øjet til, siger Nichlas til SE og HØR.

Om det er er Isabella, Maria eller Mie, der er ved at smelte Nichlas’ hjerte, må vi vente med at finde ud af de kommende tirsdage, hvor de nye afsnit af ”Landmand søger kærlighed” løber over skærmen. Indtil da kan du selv komme med dit bud på, hvem Nichlas måske ender sammen med.

Deltag i afstemningen herunder:

Sponsoreret indhold