Reality7. oktober 2021

Lagde du mærke til det? Derfor blev "Gift ved første blik"-ekspert så rørt

Torsdagens afslutning af "Gift ved første blik" bød på et helt særligt og rørende øjeblik for Morten og Mette, der gav hinanden det ultimative ja
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var ikke alle årets deltagere i "Gift med første blik", der endte med at finde kærligheden.

Morten og Mette var dog blandt dem, der gennemførte ægteskabs- og kærlighedseksperientet med bravur.

Da parret skulle afsløre, hvorvidt de ønskede at forblive gift eller blive skilt, var det den 45-årige Morten, der fik lov til at tale først, og det var ikke så lidt, han havde at sige.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0612959.jpg
 Foto: Snow Productions

Det blev et rungende ja for Mette og Morten i årets omgang af "Gift ved første blik". (Foto: Snow Productions)

- Vi har jo snakket lidt om, hvad ægteskabet er, og hvad ægteskabet giver, og for mig har du på 40 dage ændret mit liv radikalt. Du var præcis det menneske, som jeg ikke anede, jeg havde behov for i mit liv. Du er sød og smuk og pisse irriterende, og du udfordrer mig, siger Morten, mens han kigger sin hustru intenst i øjnene.

Og med de ord gik Morten på knæ og hiver en ny ring op fra lommen, som han viser til den 42-årige Mette. Ringen tager Mette imod, og dermed får parret sagt ja til hinanden på den finest tænkelige måde.

Det særlige øjeblik er så fint at selv "Gift ved første blik"-eksperten Jacob A. Cornett bliver tydeligt berørt af det søde øjeblik.

- Det er jo særligt at være vidne til et meget, meget sårbart og fint øjeblik mellem to mennesker, fordi det jo tydeligvis var et øjeblik, hvor det ikke længere et eksperiment, nu er det ikke længere fjernsyn. Det er et øjeblik, hvor nu er det bare Morten og Mette, siger han til SE og HØR.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20210823_wenstrup_-_jacob_cornett_09.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

"Gift ved første blik"-eksperten Jacob Cornett blev særligt rørt af det fine øjeblik mellem Morten og Mette i aftenens sidste afsnit. (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Morten lægger virkelig sin sårbarhed og sin kærlighed ud. Og for Mette bliver hun faktisk på en helt anden måde, end da de blev gift første gang, spurgt af Morten, hvor han viser hende, at han faktisk gerne vil hende.

- Det var at være vidne til noget enormt personligt og enormt fint og enormt sårbart. Og det blev jeg rørt af.

Jacob A. Cornett forklarer, at parret nu har sagt ja til hinanden på en anden måde, end de havde gjort før, og det er derfor, øjeblikket er ganske særligt og betydningsfuldt.

- Morten og Mette går jo et skridt videre og forpligter sig til hinanden. Det, der er så specielt ved sådan et ægteskabsløfte, det er jo, at vi lover noget, der er så sindssygt svært at holde, at vi bliver nødt til at have nogle ritualer uden om det for at kunne holde os selv fast på det og den standard, vi prøver at lægge. Så ægteskabsløfter er en måde at sige: Jeg lover dig noget, der er over mine evner.

Sponsoreret indhold