Reality3. september 2021

Lærke Bodilsen ovenpå tv-debut: Single efter utroskab

I DR3-serien "Se på mig" får Lærke Bodilsen sin store tv-debut, hvor man får et åbent indblik i hendes liv med både glæde, nedture, kærlighed og OnlyFans. Nu afslører Lærke i et stort interview med SE og HØR, at hun igen er blevet single, efter Mikkel, som hun kysser på i serien, var hende utro.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-09-03_kl._14.33.57.png
 Foto: Privat

Hun har været kendt via de sociale medier i årevis, men nu har Lærke Bodilsen fået sin store tv-debut i DR3-serien "Se på mig".

Her møder danskerne den 19-årige Århus-pige, som har fuld fart på i sit liv. Hun vælter rundt i bejlende fyre, fester og taler i dybe samtaler med sin taxachauffør/amatørpsykolog Georg.

Som SE og HØR kunne afsløre sidste år, så tjener Lærke sine penge på OnlyFans. Og det gør hun stadig, selv om hun nu har fået en stor drøm opfyldt med sit tv-program.

- Det har altid været en drøm at få mit eget program, og det er gået godt, så det har været en god oplevelse, siger Lærke til SE og HØR og fortsætter:

- Før vi gik i gang, tænkte jeg meget over, om jeg skulle pakke mig selv ind, tænke før jeg taler osv. for at falde i god jord med familien Danmark. Men hvis jeg skal sidde og tænke over alle ting, jeg lukker ud, så er serien ligegyldig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-09-03_kl._14.34.30.png
 Foto: Privat

Lærke Bodilsen er populær på både Instagram og OnlyFans (Foto: Privat)

OnlyFans-stjernen får meget opmærksomhed - både på de sociale medier og når hun er ude i virkeligheden. Man får en idé af, at det skyldes det kamerahold, Lærke har rendende efter sig, men det afviser hun selv.

- Kameraet trækker ikke ekstra opmærksomhed. Sådan er det hver gang, jeg er i byen – også uden kameraer, lyder det fra Lærke.

Utroskab igen

I serien møder vi også Mikkel, som Lærke virker til at være rigtig glad for. De to flytter sågar sammen uden at være kærester.

- Jeg kender manden i halvanden uge, også flytter vi sammen. Det tror jeg, der er mange, der ikke forstår, men jeg er bare meget spontan, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-09-03_kl._14.34.15.png
 Foto: Privat

Lærke afslører over for SE og HØR, at hun igen er single (Foto: Privat)

Efter optagelserne til serien er afsluttet, er det dog gået galt mellem Lærke og Mikkel. Det afslører hun over for SE og HØR.

- Efterfølgende har jeg fundet ud af, at Mikkel var mig utro med to forskellige piger. Den ene har han haft, mens jeg sidder og siger, at jeg har dårlig samvittighed over, at der er en, der har kysset mig, siger Lærke og fortsætter:

- Jeg bliver ked af det på mine egne vegne, fordi jeg er i en situation, hvor jeg ikke aner, hvad der virkelig foregår.

Færdig med kærlighed

Gennem sit liv har Lærke haft flere kærester, men det er selvsagt aldrig gået særlig godt.

Derfor har den 19-årige jyde ikke den store tiltro til, at hun nogensinde kommer til at finde kærligheden igen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-09-03_kl._14.34.55.png
 Foto: Privat

Selv om Lærke har masser af bejlere både i virkeligheden og på de sociale medier, så er hendes plan at forblive single (Foto: Privat)

- Jeg kunne ikke forstå, hvorfor han var så kold. Det har jeg så fundet ud af bagefter. Det var fordi, han havde været i seng med en ny dame og allerede var videre, raser hun.

Hun slår yderligere fast, at hun har tænkt sig at forblive single i lang tid endnu.

- Jeg tænker bare at være fri. Jeg har kun dårlige oplevelser med kærlighed, så det hænger mig langt ud af halsen at være i et forhold.

Sponsoreret indhold