For lækker til love 23. marts 2020

Teitur dater Philip Mays kæreste

For de fleste venner er det et no-go at date en kammerats eks eller endnu værre nuværende kæreste. Noget kan dog se ud til, at det ikke gælder i reality-verden og derfor heller ikke for Teitur Skoubo
Foto: Dan Mariegaard

Venners kærester og ekskærester er som regel ikke noget, som man skal begynde at date. Den regel gælder åbenbart ikke for Teitur Skoubo.

I hvert fald er det præcis, hvad "Paradise Hotel"-vinderen gør i den nye sæson af "For lækker til love".

Her er den festglade færing på date med paradisoen Simone Hvenegaard, som gennem længere tid har været on/off-kærester med Teiturs gode ven, Philip May. Faktisk er Philip og Simone kærester den dag i dag.

Alligevel er det altså Simone, som Teitur skal på date med i et nyt afsnit af "For lækker til love". Her skal de to en tur til keramiker, hvor de skal forme ler.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: TV3

Teitur og Simone virker til at være glade for at være på date med hinanden (Foto: TV3)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg skal på date med Simone, og vi kender hinanden fra byen af. Vi har det til fælles, at vi begge laver reality, og vi er begge paradisoer, siger Teitur om sit stævnemøde med tv-kollegaen.

Afsnittet af "For lækker til love" blev optaget, før Teitur blev kærester med paradisoen Christel Trubka. Og det var også, Philip og Simone annoncerede, at de igen er et par.

- Jeg har en sindssygt høj standard, og Simone kan godt leve op til det udseendemæssigt, lyder det fra en forventningsfuld Teitur før sin date.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Efter deres show til Reality Awards 2020, vil flere nok mene, at det brude være Teitur og Philip, som begyndte at date (Foto: Dan Mariegaard)

På daten skal Teitur og Simone forme ler med hænderne, og det er en disciplin, som især den pigeglade færing er glad for.

Du kan se det spændende afsnit af "For lækker til love" helt gratis på Viafree allerede nu.

Sponsoreret indhold