Reality17. april 2023

Lady Lola Matwara fra "FBOY Island" har aldrig haft en kæreste: – Det er dyrt at date mig

Lady fra "FBOY Island" har mange krav til en mand og har endnu aldrig mødt en, der var god nok til at blive hendes kæreste
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se "Sladderministeriet" eps. 21 med Gyrith Cecilie Ross og Sina Stirnimann fra "FBoy Island".
 Video: Kaspar Wenstrup/Sladderministeriet

– Jeg går efter en sød fyr, man kan tage med hjem til mor. Det skal være en sød guttermand. Helst ikke jyde eller fynbo.

Lady Lola Matwara, som er en af de tre kvinder, der lige nu forsøger at finde kærligheden blandt en gruppe såkaldt selverklærede nice guys og fuck boys i "FBOY Island", har aldrig været i et forhold.

Og hvis du sidder med et ønske om at lave om på dét, så handler det – udover at være svigermors drøm – blandt andet om at tale sandt og have en tung tegnedreng. Det er nemlig alt andet end billigt at være Ladys drømmemand.

– Jeg har aldrig været i et forhold, men jeg har mange dårlige erfaringer, siger Lady Lola Matwara, der selv mener, hun er ekspert i at spotte fuck boys på lang afstand.

Lady Lola Matwara er bosat i Paris, men var i sommer et smut i Den Dominikanske Republik for at deltage i "FBOY Island".
Lady Lola Matwara er bosat i Paris, men var i sommer et smut i Den Dominikanske Republik for at deltage i "FBOY Island".
 Foto: Dan Mariegaard

De lyver

Hun møder også søde mænd. Hun har bare ikke mødt ham, der har hele pakken.

– Det er ikke, fordi jeg aldrig er blevet spurgt, eller ingen vil være kærester med mig, men jeg synes, det skal føles rigtigt. Det skal være en person, jeg stoler 100 procent på. Og jeg føler, at HVER gang, jeg kommer til det stadie, så gør de noget, der får mig til at blive mistroisk. Som gør, at jeg ikke stoler på dem.

For at vinde Lady Lola Matwaras tillid, skal du tale sandt. Ingen hvide løgne er velkomne.

– Jeg går meget op i, at man ikke skal lyve. Jeg er meget forstående og respektfuld, så man skal bare være ærlig. Med ærlighed kommer man længst med mig. Hvis du lyver om noget latterligt noget, hvad fanden kan du så IKKE lyve om?

– Andre gange finder jeg ud af, at de faktisk ikke er single, eller at de ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt.

Therese Paxvig, Sina Stirnimann og Lady Lola Matwara til forpremieren på "FBOY Island".
Therese Paxvig, Sina Stirnimann og Lady Lola Matwara til forpremieren på "FBOY Island". De er de tre kvindelige hovedpersoner, der skal forsøge at navigere i gruppen af mænd.
 Foto: Dan Mariegaard

– Jeg har også mødt nogle gode. Men de forkerte sætter deres præg. De fylder lidt mere. Det er nemmere at fokusere på det negative end det positive, når det kommer til fyre.

Jeg vil ikke nøjes

Optagelserne til "FBOY Island Danmark" fandt sted i maj og juni 2022, og oplevelsen, der inkluderede flere dates med både fuck boys og nice guys, har gjort Lady Lola Matwara klogere på, hvad hun skal gå efter hos en mand.

– Jeg leder efter den person, som mit hjerte tilhører. Jeg er meget åben. Om det er en nice guy eller en FBOY, det er egentlig ligegyldigt, så længe vi matcher, begynder "FBOY Island"-baben og fortsætter:

– Men altså jeg har da en hel masse krav, og dem står jeg ved. Det er også en af grundene til, at jeg aldrig har været i et forhold. Jeg ved, hvad jeg vil have – har jeg lært nu. Hvis jeg ikke kan få det, så vil jeg ikke nøjes. Don’t settle for less, when you’re worth more.

Hvis du nu sidder og tænker, at du er lige noget for Lady – og hun lige noget for dig – så læs endelig videre. Lady giver nemlig sit bud på, hvordan du får skovlen under hende.

– Jeg tror, man scorer mig ved at være respektfuld, gavmild, charmerende og meget laid back. Du skal hvile i dig selv og give liv. Du skal blive ved med at date mig eller bejle til mig.

Lady Lola Matwara har aldrig haft en kæreste.
Lady Lola Matwara har aldrig haft en kæreste.
 Foto: Dan Mariegaard

Der er selvfølgelig også nogle ting, du absolut ikke skal gøre. Endda et klassisk datinggreb, som du for alt i verden skal holde dig fra, hvis du vil gøre dig nogen som helst forhåbninger om at danne par med Lady.

Du skal aldrig nogensinde spørge mig, om jeg vil med ud at have en kop kaffe, I’m not going! Umuligt. Ud at spise, vi kan endda tage i spa eller ud at rejse, men jeg skal ikke på nogen kaffedate, jeg skal ikke på nogen gåturdate … Umuligt.

Han skal give mig verden

Hvad er den bedste date, du har været på?

– Jeg mangler stadig at opleve den. Den bedste date for mig ville være, at han giver mig sit kort, så tager vi ud og shopper i Miu Miu, og så tager vi til Mexico bagefter. De er lidt svære at finde sådan nogle mænd.

– Den bedste date, jeg har været på, der var vi ude at spise godt, og så tog vi ud på en bar bagefter. Daten var veltænkt, det var velplanlagt. Han kom og hentede mig på det rigtige tidspunkt, havde reservation, åbnede døren … alt det.

Lady Lola Matwara er en dyr dame, men ikke en kandidat til "De dyre piger", slår hun fast: - De bruger deres egne penge. Det er ikke måden at gøre det på, griner hun.
Lady Lola Matwara er en dyr dame, men ikke en kandidat til "De dyre piger", slår hun fast: - De bruger deres egne penge. Det er ikke måden at gøre det på, griner hun.
 Foto: Dan Mariegaard

Skal man have mange penge, hvis man skal invitere dig på date?

– Jeg vil give mig selv verden. Så hvis jeg skal være sammen med en, så skal han også kunne give mig verden. Og det er ikke billigt. Især ikke, når der er inflation. Så ja. Det er dyrt at date mig.

– Hvis man gerne vil nyde livet, så koster det penge. Og jeg vil gerne nyde livet med en, der kan det sammen med mig.

Sponsoreret indhold