Kyle Richards er den sidste tilbage: Jeg tænker ikke over det

Det er 10 år siden, at den allerførste sæson af "Real Housewives of Beverly Hills" havde premiere på amerikansk tv.

Dengang var det Kyle Richards, Adrienne Maloof, Kim Richards, Lisa Vanderpump, Camille Grammer og Taylor Armstrong, der udgjorde holdet af kvinder, der lukkede tv-kameraerne helt ind i stuerne og deres dramafyldte venskaber.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det originale cast af "Real Housewives of Beverly Hills" bestod af Kyle Richards, Camille Grammer, Adrienne Maloof, Kim Richards, Taylor Armstrong og Lisa Vanderpump. (Foto: MEGA)

I dag er det kun Kyle Richards, der er tilbage af det originale cast, efter Lisa Vanderpump kvittede showet efter sæson 9. 

Men hvordan har hun det med at være den sidste tilbageværende fra det originale cast? 

Det fortalte hun, da SE og HØR fangede hende til en snak om den nye sæson af "Real Housewives of Beverly Hills".

- Jeg tænker ikke særligt meget over det, fortæller Kyle Richards over telefonen fra sit hjem i Beverly Hills og fortsætter:

- Jeg ved bare, at jeg har været her længe, men udover det så tænker jeg ikke over det.

- Men det har allerede varet i et årti, og jeg tænker bare ”Oh my god”.

Artiklen fortsætter efter billedet

51-årige Kyle Richards har været med i alle 10 sæsoner af "Real Housewives of Beverly Hills". (Foto: MEGA)

Realityshowet har bragt mange både positive og negative historier frem i lyset i løbet af de seneste 10 år, men Kyle ved godt, hvorfor hun stadig er med på skærmen.

- Der er så meget negativitet, der kommer med, når man er med i et realityshow, men der er også en masse positive ting, og det er derfor, at jeg stadig er med her 10 år senere, fortæller Kyle til SE og HØR og fortsætter:

- Og selvom det bliver latterliggjort, så er jeg stadig meget stolt af showet.

Imens der i medierne ofte bliver fokuseret på de negative ting som fx kvindernes mange verbale slåskampe, bedyrer Kyle, at der også er en masse positive ting ved "Real Housewives of Beverly Hills". 

- De positive ting, er blandt andet den platform du får til at tale om nogle af de ting, der er vigtige for dig, lyder det. 

- Og der er mange ting, som jeg ikke ville have haft mulighed for at gøre, hvis jeg ikke var med i ”Real Housewives of Beverly Hills”.

Artiklen fortsætter efter billedet

Den nye sæson af "Real Housewives of Beverly Hills" sender de syv kvinder en tur til Italien. (Foto: MEGA)

Sæsonpremieren på "Real Housewives of Beverly Hills", betyder også, at der har været sendt hele 200 afsnit af det populære realityprogram.

Og seerne kan godt glæde sig til den nye sæson, der endnu en gang byder på drama.

- Oh my gosh. Altid!, lyder det fra Kyle, da vi spørger hende, om der kommer til at være ligeså meget drama som normalt.

- Hver eneste sæson har noget nyt, men som altid sker der noget, når man sætter forskellige personligheder sammen. Det bliver en sæson fyldt med drama og sjov, lover realitystjernen.

Sæson 10 af "Real Housewives of Beverly Hills" kan ses på streamingtjenesten hayu fra i morgen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close