Reality23. februar 2022

Kryptisk Thomas Blachman om Tessa-ballade: - Alt er super

Thomas Blachman er blevet taget til nåde af Tessa, efter de to har snakket sammen. Alligevel er "X Factor"-dommeren bestemt ikke glad for at snakke om rapdronningen, eller hvordan deres forsoningssamtale blev til noget.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tessa kunne fra scenen til Zulu Awards 2022 fortælle, at hun har snakket med Thomas Blachman, og at han har givet hende en undskyldning, som hun har valgt at tage imod.

Siden rapdronningens kom ud med sit diss af Blachman på Instagram, har han været noget nær umulig at komme i kontakt med. Kun minimalt via sin assistent har den korthårede tv-dommer pippet.

Men desværre for jazz-musikeren var han i går nødsaget til at møde pressen til et pressemøde forud for de kommende "X Factor"-liveshows.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220222_wen_-_x_factor_100-1.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Thomas Blachman er blevet taget til nåde af Tessa efter hans nedsmeltning til Zulu Awards 2021 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Her blev Blachman naturligvis spurgt ind til fejden med Tessa, som startede med, at han kom med en række upassende og nedværdigende kommentarer og rimsmeden fra Hundige.

- Jeg har ikke nogen kommentarer, svarer "X Factor"-chefen SE og HØR, inden han kom med en række kommentarer.

- Jeg er superglad for, at hun lige nævner i en bisætning til det her, som jeg har hørt det, at hun snakker om, at vi har snakket sammen, og at jeg har givet hende en fuldstændig perfekt beklagelse. That’s it, siger Blachman.

Generelt er den bebrillede tv-legende ikke meget for at snakke om hele Tessa-fadæsen. Han vil heller ikke ud med, hvordan deres forsoningssamtale kom i stand.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/_dsc5317.jpg
 Foto: Martin Høien

Tessa kunne fra scenen til Zulu Awards i torsdags afsløre, at hun og Blachman har snakket sammen, og at hun nu har godtaget hans undskyldning (Foto: Martin Høien)

- Heldigvis foregår alt ikke igennem pressen i det her land, endnu. Så der er mange måder at kommunikere på. Nu er den i hvert fald lukket på den smukkeste måde, slår Blachman fast.

Men er det så helt slut med dårlig stemning mellem ham og Tessa efter deres forsoningsmøde?

Fuldstændig. Det kan godt være i jeres vådeste drøm, at I kan genoplive det, men der er ikke noget at komme efter, siger Blachman og slutter af:

- Alt er super.

Sponsoreret indhold