Reality4. februar 2023

Kristoffer fra "X Factor" har damer i indbakken

Den 26-årige socialpædagog fra Aalborg bliver bombarderet med beskeder, efter han dukkede op i "X Factor"
Den 26-årige charmetrold har allerede vundet mange kvindehjerter. 
Den 26-årige charmetrold har allerede vundet mange kvindehjerter.
 Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Kristoffer Lundholm imponerende ikke blot de tre dommere med sin skønsang, da han endnu en gang blev sendt videre i sangprogrammet efter 6 Chair Challenge. Også det modsatte køn virker til at være tryllebundet af sangfuglen fra Tornby.

– Hvis jeg skulle besvare alle de beskeder, der er kommet i min indbakke, ville jeg ikke have tid til meget andet, fortæller Kristoffer til SE og HØR med et blink i øjet.

Beskederne er kærkomne for den søde singlefyr, der ikke udelukker muligheden for at finde en sød pige på et tidspunkt. Men som det ser ud lige nu, vil han hellere fokusere på sin musikalske rejse end at jagte kærligheden.

Elsker sit job

Kristoffer arbejder til daglig som skole- og fritidspædagog på en skole i Nørresundby, og det job elsker han. Han har altid vidst, han hellere ville noget med mennesker end et job, hvor han er begravet i bøger.

– Jeg lægger mit liv og min sjæl i mit arbejde, og det kommer 100 procent tilbage. Jeg elsker de børn, og de elsker også mig.

Og selvom pædagogfaget altid har været et kald for den friske nordjyde, så er det en anden drøm, han vil jagte. Han vil satse benhårdt på musikken.

Nu er det alvor

– Jeg har tidligere spillet på alle værtshuse i Hjørring og Hirtshals for at få min musik ud. Men nu visker jeg tavlen ren, og så går jeg all in på musikken i håb om, at det denne gang kan blive alvor.

Derfor har Kristoffer også en helt klar plan med sin deltagelse i programmet. Han vil vinde.

– Det er jo tåbeligt at gå ind i det her, hvis ikke man prøver at gå hele vejen.

Sponsoreret indhold