Kristian Kjærlund har fået en kæreste

Kristian Kjærlund og Sigmund Trondheim

Kristian Kjærlund og Sigmund Trondheim

Foto: Søren Lamberth

For et år siden vandt Kristian Kjærlund "X Factor", og nu har den dygtige sanger nok en gang fået noget vigtigt at smile over.

Horsens-fyren har nemlig afsløret, at han har fået sig en kæreste. Det fortæller han på en Instagram-story.

- Noget, som ikke rigtigt nogen ved, fordi jeg ikke har delt det, er, at jeg har en kæreste, afslører Kristian.

Gennem hele videoen fortæller "X Factor"-vinderen om den glædelige nyhed med den samme ironiske distance, som han havde under sangshowet.

- Her er vi, og vi har været sammen i en måned nu. Det er flot, og måske lidt flottere af ham i virkeligheden, lyder det fra Kristian.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kristian havde Thomas Blachman som mentor under "X Factor" (Foto: Thomas Laursen)

Som Kristian nævner, så har han og kæresten nu dannet par i en måned. Det valgte de at markere på to forskellige måder.

- Han har sendt mig en buket på størrelse med Jupiter, så nu føler jeg mig som en prinsesse. En ussel prinsesse, fordi jeg ikke har gjort noget ud af det, siger Kristian og fortsætter:

- Jeg har det helt fint med at være ’tageren’ i det her forhold, på samme måde som jeg er ’tageren’ på alle andre måder i livet.

Selv om den generte sangfugl har haft sin kæreste, som han ikke nævner navnet på, i en måned, så er det ikke noget, han har råbt højt om - heller ikke til sin familie.

- Min far fandt også først ud af i dag, at jeg har en kæreste, ved at der troppede en dame op med blomster. Så måtte jeg jo forklare ham, hvad det gik ud på.

Kristian har endnu ikke vist sin kæreste frem eller nævnt, hvad han hedder, men mon ikke, vi får den heldige fyr at se en dag.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close