Reality6. september 2020

Krise hos Irina: Far har taget kontakt igen

Bloggeren og influenceren Irina Olsen har aldrig været bleg for at tale ud om sit ikkeeksisterende forhold til sin far. Men nu har faren altså endnu en gang forsøgt at række ud til sine døtre
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i 2017 åbnede den 33-årige tv-personlighed og influencer Irina Olsen op om sit forhold til sin far – eller nærmere om sit ikkeeksisterende forhold.

- Han strejfer mine tanker utrolig sjældent, og jeg mærker ikke noget savn, skrev hun dengang på sin blog.

Og tidligere på året, da hele Danmark spændt kunne følge med i den første sæson af Dplay-programmet ”The Olsens”, lød det, at faren aldrig ville være en del af familien igen.

- Jeg tror aldrig, at han kommer til at være en del af vores liv igen, fortalte hun i afsnittet i den første sæson.

Men nu har faren alligevel valgt endnu en gang at kontakte Irina, hendes lillesøster Victoria og pigernes mor.

Det fortæller influenceren i det nyeste afsnit af ”The Olsens”. Det var dog ikke just jubel og glæde de mærkede, da mailen tikkede ind i deres indbakker under karantæne-tiden tidligere på året.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/irina_-_ny_bog.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Irina Olsen er ikke just begejstret, da faren vælger at tage kontakt til hende under corona-pandemien. Foto: Dan Mariegaard

Hvordan Irina og Victoria håndterer hele situationen, og om de vælger at svare faren på hans henvendelse, det kan du se i det nyeste afsnit af ”The Olsens”, som ligger på Dplay allerede nu.

Sponsoreret indhold