Reality30. oktober 2014

Kom med til Danmarks mest uforudsigelige fest

Vil du også være med, næste gang Danmarks reality-stjerner smider tøjet og drikker sig stive?
Af af
Har du også lyst til at skåle med Sidney Lee er det nu, du skal sikre dig en billet.
Har du også lyst til at skåle med Sidney Lee er det nu, du skal sikre dig en billet.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det er det mest sindssyge, jeg nogensinde har oplevet!!!!!

De vise ord blev sagt igen og igen, efter sidste års Reality Awards var afholdt.

Danske reality-piger kæmpede om, at få lov til at vise deres bryster flest gange, mens Gustav rendte rundt i sine lyserøde mini-shorts.Genoplev sidste års fest

Reality Awards 2014 viste sig at være præcis så crazy, sjovt og uforudsigeligt, som man kunne forestille sig, det ville blive, når man samler alle danske reality-stjerner på tværs af tv-stationer og programmer til deres helt egen prisuddeling.Og en succes skal selvfølgelig gentages. Derfor bliver der igen i år afholdt Reality Awards, og du kan allerede nu, sikre dig en billet til showet, der garanteret bliver lige så vildt som sidste år.

Tirsdag den 13. januar kl. 20.00 byder Reality Awards igen indenfor til det sjoveste, vildeste og mest uforudsigelige awardshow på dansk jord.

Wallmans i cirkusbygningen lægger hus til, når Reality Awards i samarbejde med SE og HØR hylder de danske realitydeltagere og uddeler priser i kategorier som 'Bedste bryster' og 'Årets største skandale'. Her kan du se, hvem der løber med hovedpriserne samtidig med en perlerække af unikke øjeblikke vil hagle ned over dig.

LÆS OGSÅ: Se hvem der løb med sidste års priserSå drømmer du om, at opleve dem, du ser i 'Paradise Hotel', 'Kongerne' og 'Robinson Ekspeditionen' "De unge mødre" og mange andre reality-programmer på nærmeste hold, så er det nu du skal sikre dig billetter til en aften på Wallmans, hvor alt kan ske.Billetten inkluderer både det vildeste show fyldt med overraskelser og efterfest med alle Reality-stjernerne. Læs mere og køb din billet her.

Sponsoreret indhold