Reality 27. marts 2020

Knust Sarah Tiedt efter bruddet med Türker: - Jeg drak hver dag

Tiden efter bruddet fra ekskæresten Türker Alici var ikke nem fra Sarah Tiedt, som nu afslører, at hun kom ud på et sidespor og begyndte at drikke hver dag
Foto: Dan Mariegaard

I januar kom det frem, at reality-parret Sarah Tiedt og Türker Alici var gået fra hinanden efter at have været kærester i lidt over et halvt år.

Siden har ingen af de to haft den store lyst til at fortælle om bruddet, men nu åbner sidste års Miss Paradise endelig op.

Det gør Næstved-pigen i et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun forsøger at fokusere på det gode, hun får ud af denne tid med de mange forbud pga. coronavirus.

Her fortæller Sarah, at hun nu har fået mere struktur på sit liv, som før de mange tilbage for at stoppe smittespredningen af den frygtede virus var kommet ud på et sidespor.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Søren Lamberth

Sarah og Türker nåede at være kærester i lidt over et halvt år (Foto: Søren Lamberth)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Mit liv var nået ud på et sidespor hvor jeg drak hver dag. Jeg havde hverken styr eller kontrol over mit liv, fortæller Sarah ærligt i sit opslag.

Før hun og Türker gik fra hinanden, var de flyttet sammen i en lejlighed i Århus, hvor han er fra og stadig bor. Efter bruddet flyttet Sarah tilbage til Sjælland.

Hun afslører nu, at disse tider, hvor vi alle skal blive hjemme så meget som muligt, hjælper hende til at komme på ret køl igen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: TV3

Sarah Tiedt nåede hele vejen til finalen i sidste års udgave af "Paradise Hotel", hvor hun som bekendt tabte. Hun kan dog trøste sig med, at hun blev kåret til Miss Paradise (Foto: TV3)

- Så i de her hårde tider hjælper det mig på rette vej, tilbage på sporet. Jeg står op, passer mit job, tager hjem og får styr på mit liv. Det holder mig væk fra alle de sjove ting og byen, lyder det fra Sarah.

I opslaget slår paradisoen dog også fast, at hun ikke er glad for, at vi lige nu er plaget af coronavirus i Danmark. Hun håber, ligesom alle andre, at det snart er overstået.

Sponsoreret indhold