Reality17. december 2021

Knust Ida Søjborg er blevet single: - Hun blev en anden person

Reality-skønheden Ida Søjborg er nok en gang blevet single. Den hårdslående godte er ikke længere kærester med Cecilie Stender Avlund, som hun fandt sammen med i maj.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ida Søjborg troede, at hun havde fundet kvinden, som hun skulle have børn og stifte familie med, men sådan skulle det desværre ikke gå.

Reality-baben og nu ekskæresten Cecilie Stender Avlund er nemlig gået fra hinanden. Det fortæller Ida i et interview med SE og HØR.

Her afslører hun også årsagen til, at de to er gået fra hinanden. Kendisbokseren fortæller, at det har været et enormt hårdt brud for hende.

- Vi er nok vokset fra hinanden. Jeg troede, hun var et andet sted i livet, end hun var, så vores hverdag hang ikke sammen. Hun havde andre interesser end mig, forklarer Ida og uddyber:

- Hun gav udtryk for, at hun var klar til at have en kæreste og et familieliv, men jeg ved ikke, og det så ikke var med mig alligevel, eller om tingene har ændret sig. Det er jo fair nok.

Ida og Cecilie har gået længe og holdt deres brud hemmeligt. Faktisk er det næsten tre måneder siden, de gik fra hinanden.

Det fortæller "Love Island"-deltageren, som samtidig indrømmer, at hun her efter forhold har det svært. Værst er det, at ekskæresten Cecilie har fået Ida til at føle, at hun ikke er værd at elske.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ida_soejborg.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Smukke Ida Søjborg fik sin tv-debut, da hun medvirkede i TV3-døgnfluen "Love Island". Senest gav hun på skallen i bokseringen, da hun vandt sin kamp til "Stjerneboksning" i september (Foto: Dan Mariegaard)

- Det har været rigtig, rigtig hårdt. Jeg har været igennem hele følelsesregistret, for det er svært at miste sin soulmate og den person, som man tror, man skal være sammen med resten af livet, siger Ida modigt og ærligt.

Aldrig haft det sådan

Da danskerne mødte Ida på tv, var det i "Love Island", hvor hun efterfølgende blev kærester med meddeltageren Jonas "ManMachine" Korsgaard. Det forhold varede dog ikke længe.

Og faktisk kan ingen af Idas tidligere kærester måle sig med Cecilie, indrømmer hun.

- Jeg tror ikke, jeg har følt det med nogle andre jeg har været kærester med. Hun var den eneste, som jeg har tænkt fremtid og børn med, så det er rigtig svært, siger Ida.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/img_3283.jpg
 Foto: Privat

Ida og Cecilie var smaskforelskede, da de i maj bekræftede deres nu forliste forhold til SE og HØR (Foto: Privat)

Det nu forhenværende par har ikke kontakt i dag efter deres brud, men der er ikke dårlig stemning mellem, slår Ida fast.

- Jeg hader ikke Cecilie, og der er ingen bad vibes, men jeg har ikke et behov for at snakke med hende, slutter tv-skønheden af.

Ida fortæller også, at hun mere eller mindre er klar til at finde kærligheden. Det skyldes primært, at det er flere måneder siden, at hun og Cecilie gik fra hinanden.

Sponsoreret indhold