Reality26. december 2014

Knaldperlen: Min pik ser større ud nu

Hør reality-fyren forklare, hvorfor hans vægttab gør noget godt for hans kønsdele
Af af
Knaldperlen er ikke selv i tvivl. Hans pik ser meget større ud i dag.
Knaldperlen er ikke selv i tvivl. Hans pik ser meget større ud i dag.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Knaldperlen - eller Walid, som han også hedder - har aldrig været ked af at snakke om sine kønsdele. Derfor var det også hurtigt de ædlere dele, der blev samtaleemnet, da Knaldperlen sammen med en række andre reality-deltagere indspillede en sang, der hylder de danske reality-deltagere.

Og selvom det ikke vrimlede med piger i Knaldperlens seng i de første sæsoner af "Kongerne", så stoppede Walid aldrig med at snakke om sex. I år er det da også helt anderledes - han er nemlig blevet kæreste med "Sugar", som er ny pige hos kongerne.

I videoen herunder kan du høre Knaldperlen fortælle, hvorfor det i dag ser ud som om, at hans pik er meget større, og om hvorfor han ikke kan synge.


LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til Reality Awards 2015

LÆS OGSÅ: Her er årets værter

Og hvis du heller ikke kan få nok af de danske reality-deltagere, så får du alletiders mulighed for at feste med dem.

Tirsdag den 13. januar kl. 20.00 byder Reality Awards igen indenfor til det sjoveste, vildeste og mest uforudsigelige awardshow på dansk jord.

Wallmans i cirkusbygningen lægger hus til, når Reality Awards i samarbejde med SE og HØR hylder de danske realitydeltagere og uddeler priser i kategorier som 'Bedste bryster' og 'Årets største skandale'. Her kan du se, hvem der løber med hovedpriserne samtidig med en perlerække af unikke øjeblikke vil hagle ned over dig.

- Det er det mest sindssyge, jeg nogensinde har oplevet!!!!!

De vise ord blev sagt igen og igen, efter sidste års Reality Awards var afholdt.

LÆS OGSÅ: Se en times video fra sidste års Reality Awards

Danske reality-piger kæmpede om, at få lov til at vise deres bryster flest gange, mens Gustav rendte rundt i sine lyserøde mini-shorts.

Reality Awards 2014 viste sig at være præcis så crazy, sjovt og uforudsigeligt, som man kunne forestille sig, det ville blive, når man samler alle danske reality-stjerner på tværs af tv-stationer og programmer til deres helt egen prisuddeling.

LÆS OGSÅ: Her er vinderne fra sidste år

Og en succes skal selvfølgelig gentages. Derfor bliver der igen i år afholdt Reality Awards.

Så drømmer du om, at opleve dem, du ser i 'Paradise Hotel', 'Kongerne', 'Robinson Ekspeditionen' og "De unge mødre" på nærmeste hold, så er det nu, du skal sikre dig billetter til en aften på Wallmans, hvor alt kan ske.

Billetten inkluderer både det vildeste show fyldt med overraskelser og efterfest med alle Reality-stjernerne. Læs mere og køb din billet her.

SE og HØR har i samarbejde med Reality Awards samlet en perlerække af de danske reality-stjerner til at indspille en sang og en musikvideo "VIP Reality", der skal hylde de danske reality-stjerner og deres festlige og uforudsigelige indslag i danskernes TV.

Du kan se musikvideoen her:


Sponsoreret indhold