Reality13. juli 2023

Kim Kardashian pranker familien: Jeg skal være med i "Bachelorette"

Flere medlemmer af Kardashian-klanen er ganske enkelt i chok over meldingen
Kim Kardashian attends the Time100 Gala, celebrating the 100 most influential people in the world, at Frederick P. Rose Hall, Jazz at Lincoln Center on Wednesday, April 26, 2023, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Noget tyder på, at Kim Kardashian har nok i både sin forretning og familiens egen realityhit "The Kardashians".
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Der er ingen tvivl om, at 42-årige Kim Kardashian tager fusen godt og grundigt på sin familie i det nyeste afsnit af hitserien ”The Kardashians”.

– Jeg er så spændt, proklamerer Kardashian-søsteren, inden hun afslører, hvilket program hun (ikke) har takket ja til at være hovedperson i:

– Jeg skal være med i ”The Bachelorette”.

Der er ingen tvivl om, at nyheden ikke ligefrem falder i god jord hos flere fra familien, der i første omgang da også mistænker Kim for at lyve

- Skal du være spærret inde i et hus med 20 fremmede mænd, som du er nødt til at være sammen med?, spørger den yngste Kardashian-søster Khloé.

Og mens Kylie Jenner er ganske begejstret ved tanken om, at hendes storesøster muligvis skal kysse mænd på tv, er familiens overhoved Kris Jenner alt andet end vild med ”Bachelorette”-idéen.

– Nej, det kommer ikke til at ske. Jeg er din momager, manager, mor … Sig en titel. Jeg skal nok tage lige den hat på, som du ønsker, men det her gør du ikke, slår Kris Jenner fast.

Den mellemste Kardashian-søster formår i den grad at holde løgnen i live længe, før hun endelig afslører, at det hele er en joke.

Se videoen, hvor den celebre familie reagerer på Kim Kardashians ”Bachelorette”-løgn, nedenfor.

Sponsoreret indhold