Reality17. januar 2024

Kian Damsgaard indrømmer misbrug: Går i behandling

I mange år har den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Kian Damsgaard haft et misbrug af kokain. "Mr. Paradise" erkender sit problem og er gået i behandling
Kian Damsgaard
Kian Damsgaard (med solbriller) til gallapremiere på sæson 12 af "Paradise Hotel". Her står han sammen med søstrene Sasha og Nikita Klæstrup.
 Foto: Thomas Laursen

LÆS OGSÅ! KIAN VENDTE TILBAGE PÅ TV: FANGET I LØGN

- Mit navn er Kian. Jeg er 30 år gammel, og jeg er misbruger.

Sådan indleder den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Kian Damsgaard en cirka et minut lang video på sine sociale medier.

- I de sidste fem år af mit har jeg indtaget kokain på et højt plan. Jeg har taget rigtig, rigtig meget, indrømmer Kian, som var med i sæson 12 af TV3-hittet.

Sæsonen løb over skærmen i 2016, og berømmelsen blev altså for meget for "Mr. Paradise"-vinderen, som endte ud i et kokainmisbrug, han først nu for alvor kommer til livs.

For Kian har før prøvet at blive clean. Det har bare aldrig været et helt oprigtigt forsøg.

Kian Damsgaard
I sæson 12 af "Paradise Hotel" vandt Kian Damsgaard "Mr. Paradise". Det levede han højt på længe.
 Foto: Viaplay

- Jeg har kæmpet med det her i så lang tid, og jeg har aldrig rigtig prøvet at blive clean. Jeg har sagt, jeg ville prøve, og jeg har givet det et par halvhjertede forsøg, siger Kian og uddyber:

- Men 2024 bliver det år, hvor jeg bliver clean. Jeg er clean. Jeg har 24 dage i dag.

Undskyld

Misbruget af kokain har stået på i mange år.

Men nu hvor Kian står et sted, hvor han er klar til at vinke farvel til stoffet og har været clean i 24 dage, har han samtidig en besked til sin familie, sine venner og nærmeste.

- Det her er mig, der er ærlig og mest af alt, er det mig, der siger undskyld for alle de ting, jeg har budt mennesker gennem hele mit liv. Fordi jeg ikke har kunne håndtere mine egne problemer, siger han i videoen.

Samtidig afslører Kian, at han inden længe starte i decideret misbrugsbehandling.

- Jeg er i behandling. Eller det vil sige, at det er jeg ikke, jeg er på vej i behandling. Jeg er et sted, hvor jeg omgås mennesker, der også gerne vil være clean eller er clean. Det er de eneste mennesker, jeg omgås, forklarer den tidligere paradiso, inden han afslutter videoen, som han startede den:

- Jeg hedder Kian, og jeg er misbruger.

SE og HØR har været i kontakt med Kian Damsgaard, som fortæller, at han på nuværende tidspunkt ikke har lyst til at uddybe.

Se hele Kians video ved at trykke her!

Sponsoreret indhold