Reality11. september 2023

Kemal kalder Nynne for en "tung pige" i "Robinson Ekspeditionen": Ville gøre det igen

Nynne ærgrer sig over de ord, som hun får med på vejen af Kemal i aftenens afsnit af "Robinson Ekspeditionen". Han ser dog ikke noget forkert i kommentaren
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Video: Viaplay Group

Det er ingen hemmelighed, at bølgerne kan gå højt i "Robinson Ekspeditionen". Deltagerne er som oftest ikke blege for at stikke til hinanden.

Og den nye sæson er ingen undtagelse. I andet afsnit er der særligt ét øjeblik, som får flere af deltagerne til at skære en grimasse.

Det sker, da 42-årige Kemal, efter en holdsejr, omtaler modstanderen Nynne som "en tung pige".

– Jeg så de andre havde været i vandet inden, og de havde også en tung pige, som lige skulle over på den anden side først. Det kluntede de lidt med, lyder det fra deltageren i afsnittet.

Til SE og HØR kalder 29-årige Nynne kommentaren for "unødvendig" og fortæller, at hun i programmet forsøgte at ryste den af sig.

– Jeg tror, at jeg selv kommer en smule dårligt fra start ved at kalde mig selv for et curlingbarn allerede ved landstigningen, og det skaber selvfølgelig et bestemt førstehåndsindtryk, forklarer hun og fortsætter:

– Jeg bliver ikke ked af det, men jeg tænker "hvordan kan du dømme mig, bare fordi jeg ikke ligner en supermodel fra Vogue"". Selv om man har lidt ekstra på sidebenene, så betyder det ikke, at man ikke er stærk fysisk.

Selv om den 29-årige beslagsmed for det meste ikke går op i, hvad andre synes om hende, så ærgrer kommentaren hende alligevel.

– Jeg bliver ærgerlig i situationen og tænker "Ej hvor er du tarvelig. Du kender mig ikke", men jeg er også en person, som ikke går op i, hvad andre tænker om mig. Det må være hans problem.

– Hvis han har et behov for at snakke dårligt om folk, han ikke kender, så må han gøre det, og så kan jeg kun grine af det og tænke "karma".

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-11/re-pgm2402-screengrabs_0076.png
29-årige Nynne forsøger ikke at tage sig af, hvad andre mener om hende, fortæller hun.
 Foto: Viaplay Group

"Siger tingene lige ud"

Selv mener Kemal ikke, at kommentaren var over stregen. Til SE og HØR fortæller han, at han ikke ser nogen grund til at pakke tingene ind.

– Det var måske lidt uheldigt, nu hvor der i forvejen er så meget fokus på mig, og ting jeg får sagt. Men jeg kan ikke se det forkerte i kommentaren, og jeg ville nok ikke have formuleret mig anderledes, hvis jeg skulle gøre det nu, forklarer han.

Kan du forstå, hvis andre ikke synes, at det er i orden at kommentere andres kroppe på den måde?

– Jeg siger tingene lige ud. Jeg kan ikke se grund til andet. Det er jo ikke, fordi jeg kalder nogen fed eller tyk. Det ville jeg aldrig gøre. Jeg er selv en tung spiller og ville ikke blive sur, hvis nogen kaldte mig det. Jeg synes ikke, det er en dårlig ting. Det er bare en konstatering, siger Kemal.

Det er ikke første gang, at Kemal gør sig uheldigt bemærket med kommentarer om de andre deltagere.

Han har dog tidligere fortalt til SE og HØR, at han står ved de ting, som han siger i programmet.

– Jeg ved, hvad jeg er gået ind til, og for mig har det været vigtigt ikke at lave om på min personlighed. Så jeg er mig selv hele vejen igennem. Man skal være den, man er. Og så længe jeg er det, så vil jeg stå ved alt, hvad jeg har sagt, lød forklaringen dengang.

Der er alligevel én ting, som deltageren fortryder, hvilket du kan læse mere om her.

Det siger produktionen

Til SE og HØR fortæller programdirektøren hos Viaplay Group Danmark, Kenneth Kristensen, at det er produktionens ansvar, at deltagerne har det godt.

I det omtalte klip vurderede produktionen bag, at begge parter fik lov til at komme til orde, og det derfor ikke var nødvendigt at gribe ind.

– Vi ved, at bølgerne til tider kan gå højt efter en dyst, og det er en afvejning fra gang til gang, hvornår vi som produktion griber ind; I dette tilfælde vurderede vi, at begge parter fik lov at komme til orde og fik sagt dét, der var nødvendigt for, at ordudvekslingen blev lukket, siger programdirektøren.

Sponsoreret indhold