Reality 21. april 2022

Katja fra “Alene i vildmarken” er gravid

Katja Normand fra udeprogrammet “Alene i Vildmarken” skal være mor

Vi gør opmærksom på, at der i denne artikel er spoilers fra aftenens afsnit af "Alene i vildmarken".

Der er sket meget, siden Katja Nordmand og Katrine Berg fra “Alene i vildmarken” kom hjem efter optagelserne. Og nu fortæller hun til SE og HØR, at hun skal være mor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I det næstsidste afsnit måtte de to militærveninder trække stikket efter 18 dage, efter Katrine Berg ikke ville være i vildmarken mere. Derfor tog de to kvinder beslutningen om, at de nu skulle hjem.

godt at komme hjem

Og det var med blandede følelser, at de to veninder måtte sætte sig i speedbåden, der førte dem væk fra den nordnorske vildmark.

– Jeg havde det sindssygt godt, fordi jeg for første gang i mit liv jeg valgte mig selv satte en grænse. Jeg hvilede mere i mig selv, om hvem jeg var, fortæller Katrine til SE og HØR.

gik ned med flaget

Modsat var det for Katja, der havde sat sig et mål for, at hun gerne ville være der mindst 30 dage, men da Katrine fandt ud, hun ikke havde det på samme måde og ville tage en dag ad gangen, besluttede de sig for, at de gerne ville hjem.

– Jeg gik helt ned med flaget, da jeg kom hjem. Den første uge var jeg så ked af det, at jeg ikke ville snakke med nogen. Jeg havde lyst til at pakke mine ting og tage af sted igen, fordi hverdagen stressede mig, fortæller Katja til SE og HØR.

venter barn

Hende og kæresten tog så afsted på en campingtur, der hjalp lidt på abstinenserne. Derudover overvejede Katja at melde sig til igen til programmet for at prøve at blive mere end 30 dage.

Men der er dog sket nogle ting, siden Katja kom hjem, der gør, at hun nok ikke kan komme med igen.

– Jeg er blevet gravid, så den går nok ikke, fortæller Katja, der halvvejs i sin graviditet.

Sponsoreret indhold