Reality1. august 2023

Katerina Pitzners søn, Hector Pitzner Åman, skal udsendes: Kan blive farligt

Hector Pitzner Åmansætter en stor ære i at tjene sit land, men mor, Katerina Pitzner, er bekymret for den udsendelse, han står over for: – Det er ikke farligt, men det kan det blive
Hector Pitzner er en yderst sjælden gæst på den røde løber, men her er den 18-årige Pitzner-yngling sammen med sin ældste søster Thalia og deres mor Katerina. 
Hector Pitzner er en yderst sjælden gæst på den røde løber, men her er han sammen med sin ældste søster, Thalia, og deres mor, Katerina.
 Foto: Mikael Rieck

Det er en stolt Katerina Pitzner, der i dag deler en række billeder fra Danske Artilleriregiment. Her er hendes søn, Hector Pitzner Åman, netop blevet udnævnt konstabel.

Men dagen er på flere måder rørende for diamantdronningen. Hun fortæller nemlig også, at Hector skal udsendes.

Noget, hun har svært ved, selv om der ikke umiddelbart er nogen fare på færde.

– Jeg kan ikke holde tårerne tilbage. Dels på grund af stolthed, men også fordi jeg anerkender alvoren. Min søn skal udsendes til januar. Han beroliger mig med, at der ikke er farligt der, hvor han skal hen. Det ved jeg, men det kan der blive, skriver hun i et opslag på Instagram.

Hector Pitzner Åman er stolt af sit hverv, hvilket skinner tydeligt igennem.

På hans egen Instagram-profil er det da også kun billeder fra soldaterlivet, der bliver lagt op. Både fra skydebanen og fra march.

– Jeg tænker på Hectors egne ord, da han første gang trådte i uniformen: “Der findes ingen større ære end at kunne tjene sit land!” Han er præcis, hvor han gerne vil være. Jeg er stolt! – og det er farfar også, slutter Katerina Pitzner.

Hector med sin mor og søstre, da Ophelia blev student.
Hector med sin mor og søstre, da Ophelia blev student.
 Foto: Katerinapitznerdiamonds/Instagram

Sponsoreret indhold