Reality7. januar 2024

Katerina Pitzner med ny udmelding: En dag kommer sandheden frem

Diamantdronningen Katerina Pitzner har delt flere tanker om datteren Elvira, der i over én måned har været tilbageholdt i Dubai
Elvira og mor Katerina Pitzner.
Elvira og mor Katerina Pitzner.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner kapitulerer: På sammenbruddets rand

I over en måned har Elvira Pitzner været tilbageholdt i Dubai – anklaget for utroskab af sin ekskæreste Milad Saadati.

Nu sætter hendes mor, Katerina Pitzner, så flere ord på hele datterens situation. Og diamantdronningen lægger ikke skjul på, at det er en hård tid med en masse voldsomme følelser og tanker. Hun står dog fast på, at hun lige meget hvad vil støtte og hjælpe sin datter hele vejen:

– Når jeg har den stærke trang til at stå bag min datter, betyder det ikke, at hun selv er uden ansvar, men fordi, hun er udsat for angreb, der rækker langt ud over den konsekvens en underskrift på et stykke papir med arabisk skrift burde have, skriver Katerina Pitzner i et længere skriv på Instagram søndag formiddag.

Hun lægger ikke skjul på, at hun både har været ”rasende og fortvivlet” over, at Elvira havnede i den situation, som hun nu befinder sig i:

– Men jeg tror, at vi er mange, der har oplevet at lade os forblænde af nogen, vi stolede på og noget, vi troede var kærlighed. Jeg har ihverfald selv brændt nallerne nogle gange, dog aldrig på nogen med så svag karakter, at det fik større konsekvenser end et knust hjerte og lidt buler i selvtilliden, fortæller mor Pitzner.

Herefter lover diamantdronningen, at der kommer en dag, hvor vi hører den ”sande historie” om det helved, hendes datter har befundet sig i. Og det lader til, at det ikke bliver en historie for sarte sjæle:

– En dag fortæller hun sin historie. Den vil gøre indtryk, for den er spækket med fortællinger om daglige ydmygelser, trusler, manipulation, løgne, indbrud, hærværk, falske beskeder, bagvaskelse og pengeafpresning, som har været hverdagskost i det sidste halve år. Noget som hun har skjult, dels i håbet om, at det gik over, men også i skam over at have udsat sig selv og familien for det, fortæller Katerina Pitzner.

Elvira Pitzner blev varetægtsfængslet i Dubai i begyndelsen af december. Siden er hun blevet løsladt, men har dog fået udrejseforbud fra ørkenstaten. Det er derfor endnu uvist, hvornår Elvira Pitzner kan vende hjem til Danmark.

Sponsoreret indhold