Reality27. december 2023

Katerina Pitzner langer ud efter Milad Saadati: Har afpresset Elvira

Milad Saadati har tidligere udtalt, at han vil droppe sagen mod Elvira, hvis han får "sine ting tilbage". Nu svarer Katerina Pitzner tilbage i et opslag på Instagram
Katerina Pitzner langer nu ud efter Milad Saadati, som ifølge Katerina har afpresset Elvira til at betale penge, hvis hun vil have sit pas tilbage og ud af Dubai.
Katerina Pitzner langer nu ud efter Milad Saadati, som ifølge Katerina har afpresset Elvira til at betale penge, hvis hun vil have sit pas tilbage og ud af Dubai.
 Foto: Hanne Juul & Dan Mariegaard

Den 27. december markerer dag 28, hvor Elvira Pitzner er tilbageholdt i Dubai.

Anklaget for utroskab og tyveri af Milad Saadati.

Nu har hendes mor, Katerina Pitzner, delt et nyt opslag på Instagram, hvor hun fortæller, at hun er deprimeret, træt og chokeret over sagen.

Diamantdronningen orker ikke noget, og alt er aflyst i en højtid, som ellers er kendt som hjerternes fest med familien.

I Instagram-opslaget skriver Katerina Pitzner også, at hun er særligt chokeret over, hvordan retssagen foregår i Dubai.

- Jeg er i chok over, at der er et system, på en populær turistdestination, der gerne vil udgive sig for at være så frit og velkommende som Vestens Mallorca, men som fængsler en ung pige og frarøver hendes frihed pga… Ja, på grund af hvad?

- Tyveri? Narkohandel? Mord? Vold? Nej, pga. utroskab, som vi i øvrigt alle ved, at der i virkeligheden slet ikke er tale om.

Under den efterhånden langtrukne sag mellem Elvira og Milad har Milad flere gange skiftet mening om, hvad han har anmeldt Elvira for.

Han har dog meldt ud, at han var den eneste, som kunne droppe sagen mod Elvira, og at han ville gøre det, hvis han får "sine ting tilbage".

Katerina Pitzner skriver nu på Instagram, at hendes datter angiveligt er blevet afpresset.

- Det er til gengæld meget tydeligt kommunikeret: Hvis Elvira betaler penge, sættes hun fri. Den form for afpresning er iøvrigt ulovlig - også i det land.

Over for SE og HØR bekræfter Katerina Pitzner, at det er Milad som hun hentyder til med afpresningen, og ikke retssystemet i Dubai.

SE og HØR arbejder på at få en kommentar fra Milad Saadati om anklagerne om afpresning.

Sponsoreret indhold