Karina von d'Ahé inden "Forsidefruer": Afslører kæmpefrygt

Udover at være makeup-entusiast og ganske velbevandret i PR-brancen så er Karina von d'Ahé også en del af de seks ”Forsidefruer”, som, udover hende selv, består af Tina Lund, Gunnvør Dalsgaard, Amalie Szigethy, Jackie Navarro og Janni Ree.

Men da Karina for få år siden blev en del af ”Forsidefruer”-holdet, var det ikke uden frygt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Det afslører hun i TV3-hittet ”Til middag hos”, hvor hun har inviteret realitystjerne og forretningskvinde Stephanie Karma Salvarli, tidligere fodboldspiller Kasper Fisker samt musiker og tidligere Shu-Bi-Dua-medlem Ole Kibsgaard indenfor i sit hjem.

Og her sætter den nu efterhånden garvede forsidefrue ord på de tanker, hun gjorde sig, inden hun takkede ja til tilbuddet om at blive en del af det populære realityprogram:

- Jeg skiller mig da megameget ud. Det var jeg jo klar over fra første færd. Og det var også en frygt for mig, lyder det ærligt fra Karina.

- Altså, jeg tænkte, at det kunne være, at der var sådan nogle hardcore ”Forsidefruer”-fans, som syntes, at jeg simpelthen stak ud, og jeg var for gammel og for rund og for anderledes.

Men Karina takkede ja – og det var således en ganske særlig ting, der gav hende det sidste skub.

Se klippet, hvor Karina fortæller, hvorfor hun valgte at takke ja til tilbuddet om at være en del af ”Forsidefruer”, nedenfor.

Du kan se ”Til middag hos” på Viaplay allerede nu og mandag, tirsdag, onsdag og torsdag på TV3 klokken 19.00.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close