Reality26. juli 2022

Kæmpe "Bachelor"-kovending: Philip og Frederikke sammen igen

Det er kun en uge siden, at de allersidste “Bachelor”-roser blev delt ud
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Parret har atter fundet "Bachelor"-melodien.
 Video og stills: Kaspar Wenstrup, privat og TV 2/Lotta Lemche

Der var ikke et øje tørt, da de to “Bachelor”-fyre, Kasper Skak og Philip Geisler Berg, i sidste uge delte deres sidste roser ud til henholdsvis Helena og Frederikke.

Og mens Kasper og Helena efterfølgende er blevet kærester, og har planer om ganske snart at flytte sammen, så er det en helt anden historie for Philip og Frederikke. Eller hvad?

I “Bachelor”-opfølgningen “Efter den sidste rose” fortæller parret nemlig, at de på et tidspunkt blev enige om at “nulstille” det hele og stoppe med at ses.

“Bachelor”-vært Petra Nagel fisker i programmet efter at finde ud af, om kærligheden mellem de to med tiden kan vinde. Og her tyder alt på, at dét langt fra er sikkert.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Efter hjemkomsten fra Caribien besluttede parret sig for at få det hele lidt på afstand.
Efter hjemkomsten fra Caribien besluttede parret sig for at få det hele lidt på afstand.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Men det er, som om kærligheden alligevel blomster hos parret. For til SE og HØR fortæller de en lidt anden historie:

– Situationen, som den er lige nu, er, at vi stadig er på god fod, vi snakker sammen – vi dater stadigvæk, forklarer Philip til SE og HØR.

Så vi er ligesom gået lidt tilbage i, hvad der var før, men det her pusterum har ligesom også sat nogle tanker i gang. Og det er ligesom, hvad vi er i lige nu, lyder det videre fra Philip, der desuden kalder parrets to ugers adskillelse for “sindssygt godt”.´

– Jeg tror, vi begge er meget enige om, at dating ikke er nemt – fordi der er så mange aspekter i det, forklarer han.

Faktisk var det besøget hos “Bachelor”-værten, Petra Nagel, der fik parret til at date på ny:

– Så var det, som om vi bare ikke stoppede med at være sammen. Så det var på en eller anden måde lidt atypisk. Vi plejer at være rigtig gode til at snakke om tingene, men jeg tror også bare, at man nogle gange kan snakke for meget i stedet for bare at være der, lyder det fra Frederikke.

Se hele interviewet, hvor Philip og Frederikke fortæller, hvad der skete efter hjemkomsten fra Caribien, øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold