Kæmpe ændring i "Vild med dans": Her de FEM dommere

Du kan godt begynde at glæde dig til den nye sæson af "Vild med dans", for det bliver for første gang nogensinde med hele fem dommere bag bordet.

Det afslører TV 2 i dag i en pressemeddelelse forud for den kommende sæson, som har premiere fredag den 2. oktober.

I år kan vi glæde og til, at hele Danmarks Britt Bendixen vender tilbage til fredagsbaskeren.

Ligeledes har "Vild med dans"-legenden Marianne Eihilt fået genvalg, og det betyder altså, at hele fem danseeksperter skal give de kendte nydansere ris eller ros for deres vals og rumba.

De øvrige tre dommere bliver selvfølgelig de gode, gamle kendinge i form af Jens Werner, Anne Laxholm og Nikolaj Hübbe.

Artiklen fortsætter under billedet...

\

Sidste sæson sad disse fire dansedarlings bag dommerbordet. I år gør Britt Bendixen dem alle selskab (Foto: Hanne Juul)

- I år får vi flere stemmer at høre i konkurrencen som helhed, uden det går ud over hverken tempo eller humør. Dommerne bedømmer alle danse med karakterer, så ligesom i en ægte dansekonkurrence vil der nu være flere øjne til at bedømme den enkelte dans, underholdningsredaktør i TV 2 Thomas Richardt Strøbech i en pressemeddelelse.

Og chefen for det store fredagsbal er ikke i tvivl om, at det bliver en gave for "Vild med dans" at have hele fem dommere med.

- Det kan tilføre konkurrencen et ekstra lag uforudsigelighed og spænding, og de professionelle dansere har også alle reageret meget begejstrede på nyheden om et ekstra pointskilt i mixet, siger Thomas Richardt Strøbech.

"Vild med dans" har premiere fredag den 2. oktober klokken 20.00 på TV 2, og de 12 kendte danskere, som tager udfordringen op, er som bekendt fundet.

Holdet består af Albert Rosin Harson, Hilda Heick, Faustix, Wafande, Vicky Knudsen, Merete Mærkedahl, Nukakâ Coster-Waldau, Sara Bro, Lars Krogh Jeppesen, Janus Nabil Bakrawi, Kristian Bech og Emili Sindlev.

Du kan se en stor gennemgang af hele holdet i videoen i toppen af artiklen!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close