Reality16. august 2023

Julius og Bianca fra ”Ex on the beach” fandt kærligheden i programmet: Nu er det slut

Julius Strobak og Bianca Svendsen fandt sammen i knaldeprogrammet i den ottende sæson. Nu er det danse tv-par gået fra hinanden
Bianca og Julius
Bianca og Julius er færdige med at danne par
 Foto: Søren Jul Lamberth

Konceptet er simpelt i programmet ”Ex on the beach”. En masse sexlystne singler mødes i et stort hus, og så skal de engang imellem samle en ekskæreste op på stranden.

Det var også tilfældet for Julius Strobak og Bianca Svendsen, der havde datet i Danmark og genfandt karligheden, da det var under varmere himmelstrøg.

Men selv om turtelduerne tidligere har talt om babyplaner, så er det nu slut for tv-parret, der har valgt at gå hver til sit. Det afslører Bianca i et instagramopslag.

– En lille update og et rigtig svært emne. Julius og jeg er desværre ikke sammen længere, vi er enige om og har besluttet at gå hver til sit, indleder hun sit opslag med.

– Det gør ondt og er virkelig trist, men lige nu er vores liv bare ved et punkt, hvor vi vil og skal forskellige ting, og det er det bedste for os begge. Vi er stadig venner og ønsker hinanden det bedste.

Julius Strobak har også lavet et opslag, der bekræfter bruddet.

– Vi er blevet enige om, at det er det bedste for os begge lige nu. Vi er stadig rigtig gode venner og snakker sammen, selv om det til tider kan være svært.

Begge takker de for de mange betænksomme beskeder, de har fået i forbindelse med bruddet.

Sponsoreret indhold