Reality7. november 2023

Julie Kriegler koger i Kyoto: Aldrig været så syg før

Bachelorettens kærestetur har taget en voldsom drejning, og nu kæmper Julie Kriegler med høj feber, opkastninger og vejrtrækningsproblemer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Der er en helt særlig årsag til, at Julie Kriegler ofte ikke deltager i sociale arrangementer sammen med resten af "Bachelorette"-holdet.
 Journalist: Amalie Lindeburg Video: Elena Hybel Colding

– Jeg har aldrig nogensinde været så syg før. Jeg er kogende varm, hele min krop ryster nærmest i kramper, jeg har problemer med vejrtrækningen, hoster, kaster op og kan slet ikke bevæge mig eller stå på mine ben.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Julie Kriegler viser kæresten frem for første gang

Så voldsom er meldingen fra Julie Kriegler, der lige nu befinder sig i Kyoto, hvor hun opdaterer sine følgere på Instagram story.

Men det, der skulle være en skøn ferie med kæresten har udviklet sig til noget nær et mareridt for ”Bachelorette”-stjernen, der i nat fik 40 i feber og begyndte at hoste og skiftevis fryse og svede.

Julie Kriegler er belvet afvist af et japansk hospital, selv om hun er meget syg.
Julie Kriegler er belvet afvist af et japansk hospital, selv om hun er meget syg.
 Foto: Jesper Sunesen

Og selv om det, de fleste allerhelst vil, når de er syge, er at ligge vandret uden at foretage sig noget, har Julie Kriegler været i gang fra sengen. Blandt andet, fordi hospitalet i Japan ikke vil undersøge hende for alvorlig sygdom.

– De sidste fire-fem timer er gået med telefonopkald til forsikringen, dansk læge, da man mistænker, jeg enten har malaria eller denguefeber. Det krævede en tur på det japanske hospital, som åbenbart efter corona ikke hjælper folk, der har feber.

Sponsoreret indhold