Reality17. august 2023

Julie Kriegler har sagt sit job op: Det skal hun nu

I "Bachelorette" havde Julie Kriegler ikke succes med kærligheden. På en anden front er det dog gået så godt for TV 2-stjernen, at hun har sagt sit job op
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Der er en helt særlig årsag til, at Julie Kriegler ofte ikke deltager i sociale arrangementer sammen med resten af "Bachelorette"-holdet. Hun gider nemlig overhovedet ikke at feste.
 Video: Elena Hybel Colding

LÆS OGSÅ: JULIES "BACHELORETTE"-FYR HAR FÅET NY KÆRESTE

Bejlere og tilbud var der nok af for Julie Kriegler i "Bachelorette", men der var altså ingen af mændene, som hun havde lyst til at blive kærester med.

På kærlighedsfronten havde den ombejlede realitystjerne altså ikke succes.

Men det har hun i den grad på et andet område.

Siden Julie tonede frem på TV 2 for første gang er det nemlig væltet ind med følgere på hendes velbesøgte Instagram-profil.

Her har frøken Kriegler i skrivende stund 105.000 følgere. Det er knap 15.000 flere, end "Bachelorette"-kollegaen Mette Sommer.

Mette Sommer, Julie Kriegler
På Smukfest agerede Mette og Julie gæstebartendere, men det er dog ikke Julies nye job.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Og det er da også på Julies Instagram-profil, at hun melder den store nyhed angående sin fremtid ud.

- Jeg har over en længere periode gået og ikke været glad, det sted jeg brugte halvdelen af mine vågne timer. Mit job.
Så jeg har simpelthen valgt at sige op i sidste uge uden at have et nyt eller et andet job. Jeg ved, at mange nok vil synes, det lyder som en fuldstændig sindssyg og ikke gennemtænkt beslutning, skriver hun i sit opslag.

Mette og Julie har gæstet SE og HØRs podcast "Sladderministeriet". Det afsnit kan du høre her:

TV 2-stjernen, har altså ikke noget nyt job på hånden, men med over 100.000 følgere kan Julie snildt tjene en fin månedsløn på reklamer og samarbejder med firmaer på sin Instagram-profil.

Den tvivlsomme fremtid arbejdsmæssigt skræmmer Julie en smule, men hun er glad for sin beslutning.

- Om det er angstprovokerende? Tjoeee, egentlig mest fordi jeg nu igen, igen står et sted i mit liv, hvor jeg skal prøve at finde min hylde og min plads, hvor jeg passer ind, som er noget, jeg har kæmpet med altid. Men jeg kan også mærke helt nede i min mave. at det er det rigtige for mig på nuværende tidspunkt. og det føles rart, godt og som en new beginning era, runder hun opslaget af med at skrive.

Se hele opslaget her:

Sponsoreret indhold